Marius Șumudică, mesaj pentru galeria Rapidului, după episoadele “Cristina Neagu” și “Farul Constanța”  • Handbal: Dinamo – Kiel, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Fotbal U20: Portugalia – România, joi, 17:00, DGS 1

Ce spune Marius Șumudică de problemele avute de galeria Rapidului

Aceștia au fost implicați într-un scandal după ce la meciul de handbal dintre Rapid și CSM București au înjurat-o pe Cristina Neagu, iar recent au văzut partida din Liga 1 a elevilor lui Adrian Mutu, cu Farul, din afara stadionului, pentru că formația constănțeană nu a dorit să acorde suficiente bilete suporterilor veniți să-i susțină pe bucureșteni.

“De ce le pui piedică unor suporteri să intre pe stadion? Noi vrem să promovăm fotbalul, să aducem lumea la stadion. Galeria asta nu a supărat pe nimeni. Întrebați-l pe Ilie Dumitrescu, a fost primit foarte frumos pe stadion.

Galeria e în totală schimbare. În afară de acel mic incident care a existat cu Cristina Neagu și despre care nu vreau să-mi mai aduc aminte sunt aplaudați peste tot. Nu se poate să-ți bați joc de ei și să-i lași așa. Murdari, noroiți toți, asta m-a deranjat”, a spus Marius Șumudică, la Fotbal Club.

Marius Șumudică: “Mie nu-mi trebuie bani. Sper să duc sezonul la capăt”

Săptămânile trecute, Șumudică a surprins pe toată lumea în momentul în care a declarat că este gata să renunțe la cariera de antrenor, în viitorul apropiat.

Șumudică se află sub contract la Al-Raed, după ce în vara anului trecut a semnat o înțelegere valabilă pe doi ani. În ciuda problemelor legate de transferuri, Al-Raed se află pe locul 9 în campionatul Arabiei Saudite. 

Acum, “Șumi” a revenit în țară, pentru câteva zile de vacanță, iar tehncianul a fost întrebat din nou despre hotărârea sa, dar și despre posibilitatea de a începe un proiect serios la o formație din România, acolo unde ar fi aproape de familie.

”E o pauză binevenită, te întorci la familie. Nu e ușor să stai într-o țară străină. Mai am puțin de făcut și mai am timp și de altele. Am mai spus-o, nu mă mai repet.

Nu o să mai antrenez. Nu mă interesează ce crede lumea. M-am plictisit. Nu te uiți la părul meu? Nu mai vreau, nu mai am motivație. Sunt mai multe. Banii nu sunt totul în viață.

Câți antrenori sunt în Vest care să facă perfomanță. Mie nu-mi trebuie bani. (n.r. dacă primește o ofertă seriosă din Liga 1) Nu.

Sper să duc sezonul la capăt. Mai am un an de contract. Sunt decis 100%, nu 99%. Vom vedea când va fi. Am o clauză mare, nu stau să dau banii înapoi. Sper să rămân în televiziune, să se pregătească toți. Am câțiva clienți pe care de-abia îi aștept”, a spus Șumudică, la revenirea în țară.

Etichete: marius sumudica , cristina neagu , rapid handbal feminin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeste continuarea pe www.digisport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Videoclip: Argatu’ – Din Grai Românesc

Urmatoarea stire

Plaja din Mamaia, distrusă de furtuni, astă-iarnă. Diferență de nivel de metri buni

Stiri pe aceeasi tema