Marius Ștefănescu, reacție clară după prima înfrângere a lui Sepsi


Marius Ștefănescu recunoaște că Sepsi a făcut un meci foarte slab cu Universitatea Craiova, oltenii reușind să se impună cu 2-1 și să le administreze covăsnenilor prima înfrângere din acest sezon.

Elevii antrenați de Cristiano Bergodi nu cunoscuseră gustul insuccesului în acest sezon și au început „pe vârfuri”, Markovic reușind să deschidă scorul după numai 50 de minute.

A urmat reușita lui Houri (min. 28), iar golul lui Ștefănescu (min. 42) din finalul primei reprize nu a făcut decât să stabilească scorul final.

Marius Ștefănescu, reacție care spune totul după prima înfrângere a lui Sepsi din acest sezon, 1-2 cu Universitatea Craiova: „Un meci cum nu se putea mai prost”

Marcatorul golului reușit de Sepsi în meciul cu Universitatea Craiova, Marius Ștefănescu, nu s-a ferit de cuvinte la finalul celor 90 de minute și a recunoscut că el și colegii lui au făcut un meci mult sub așteptări.

Acesta a acuzat în primul rând numărul foarte mic de ocazii ope care și le-au creat covăsnenii după ce Badelj a văzut cartonașul roșu în minutul 59, iar oltenii au jucat în inferioritate numerică timp de mai bine de o jumătate de oră.

„Un meci cum nu se putea mai prost, am luat gol în minutul 1 și apoi am mai primit unul rapid. Am dat gol, dar nu ne-am trezit. Mergem mai departe și sperăm să câștigăm următorul meci. Sincer, am înscris degeaba cum s-ar spune. Preferam să nu înscriu și să câștigăm. Ne-am creat foarte puține ocazii după ce au luat cei de la Craiova roșu. Trebuie să învățăm să avem mai multe ocazii, nu prea am avut ocazii după acel roșu.

Trebuie să învățăm din acest meci, să luăm ce e mai bun din el și să trecem pe mai departe. Știam că suntem singura echipă neînvinsă, ne așteptam să fie un meci greu. Am pierdut meciul încă din primele 20 de minute. Asta este, ne pare rău că am pierdut”, a declarat Marius Ștefănescu.

Se descrie ca fiind un băiat vesel, pasionat de fotbal și este cel mai tânăr membru din echipa ProSport. Răzvan, care este proaspăt admis la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, are vârsta de doar 19 ani și a absolvit Liceul Teoretic Victoria din București.

Singura sa experiență … citește mai mult

A crescut pe vremea meciurilor care iscau un vuiet puternic în cartiere când echipele nu făceau…

Citeste continuarea pe www.prosport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema