Marius Elisei o distruge pe Oana Roman. A făcut-o de râs în fața întregii țări. Ce a făcut publoc despre eaMarius Elisei și Oana Roman s-au despărțit oficial, din nou. De această dată însă, ruptura pare a fi definitivă, având în vedere atitudinea celor doi parteneri.

Recent, Oana Roman le-a dezvăluit fanilor săi că Marius Elisei nu se implică deloc în creșterea fiicei sale și că nu are nici suficient timp pentru a o vedea.

Iată că Marius Elisei nu i-a citit postarea vedetei și nu a fost la curent, așa că cei de la Spynews au vrut un punct de vedere și de la el. Răspunsul său a fost însă unul șocant.

Marius Elisei spune că nu îi citește postările Oanei Roman și că nu îi pasă deloc de atitudinea ei și nici de motivele pentru care a ajuns să scrie așa ceva.

”Nu am observat ce a scris pe Instagram. Nu am stat să citesc că nu vreau să mă mai încarc cu nimic. Mă bufnește și râsul, mă rog, e treaba ei, să spună ce vrea, să scrie ce vrea, ea scrie, ea răspunde. Ea știe de ce a scris chestia asta”, a spus Marius Elisei, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Marius Elisei, avertisment pentru Oana Roman?

În momentul în care i s-a explicat ce a postat Oana Roman, Marius Elisei și-a schimbat atitudinea și a venit cu o replică tranșantă.  Acesta spune că va urma ”Jihadul” în curând și că vedeta are de dat niște explicații în acest sens.

Mai mult de atât, Marius Elisei nu înțelege stilul fostei sale soții, având în vedere că aceasta scrie mai tot ce îi trece prin minte pe internet.

”Așteptați jihadul atunci. Ea ar trebui să răspundă, să zică exact ce a vrut să spună. Nu am ce să zic! Vorbesc la telefon cu ea, normal (n.r. cu fiica). Întrebați-o pe ea de ce scrie chestiile astea. De ce să stai să scrii totul pe rețelele de socializare?”, a continuat Marius Elisei.

Citeste continuarea pe www.vbiz.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema