Marius Budăi, după discuția cu profesorii: A fost una extrem de emoționantă. Am discutat despre viitoarea lege a salarizării, dar mai ales despre demnitatea de a fi dascăl, despre competențele copiilor noștri (VIDEO)Ministrul Muncii, Marius Budăi, susține că discuția purtată miercuri cu profesorii de la Colegiul Ion Luca Caragiale din București „a fost una extrem de emoționantă” și că s-a vorbit despre viitoarea lege a salarizării, dar „mai ales despre demnitatea de a fi dascăl, despre competențele copiilor noștri, despre cum facem un parteneriat real între Muncă și Educație pentru a îndrăgosti copiii de meserie”.

Marius Budăi, despre discuția profesorii: Foarte emoționantă și extrem de constructivă

Întrebat care sunt concluziile întâlnirii, ministrul Muncii a spus: „Nu sunt concluzii. Discuția de astăzi a fost una extrem de emoțională și a fost, într-adevăr, despre amintirile din școală, despre demnitatea de a fi dascăl. Am întâlniti aici, la Colegiul Național Ion Luca Caragiale, adevărații dascăli pe care ni-i aducem aminte cu toții din copilărie. Nu le-am cerut nimic, nu mi-au cerut nimic”.

„Am discutat de principiu, am discutat despre viitoarea lege a salarizării, dar am discutat mai ales despre demnitatea de a fi dascăl, despre competențele copiilor noștri, despre cum facem un parteneriat real între Muncă și Educație pentru a îndrăgosti copiii de meserie, indiferent de meserie, despre lucruri extrem de importante”, a adăugat Marius Budăi.

„Nu s-a discutat doar de salarizare. Nu au venit domnii profesori cu cerințe, eu nu am venit cu cerințe. A fost o discuție extrem de constructivă, care pe mine m-a și emoționat foarte mult și foarte mult, și eu cred că, cu siguranță, ceea ce a coaliția a decis, ca Educația să fie domeniu prioritar, trebuie să se întâmple, pentru că, altfel, avem de pierdut cu toții”, a mai spus oficialul.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema