Marian Oprișan a împrumutat peste un milion de euro de la mama sa pensionară. Ce arată declarația de avere a politicianuluiMarian Oprişan a împrumutat peste un milion de euro, de la mama lui pensionară, conform declaraţiei de avere. Celebrul baron local de Vrancea este acum vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.

Potrivit ultimei declarații de avere, Marian Oprișan, vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, s-a împrumutat în acest an de la mama sa, care este pensionară, atenție, cu nu mai puțin de un milion de euro.

Din acești bani, Oprișan și-a achiziționat un teren intravinal în valoare de 11.000m² potrivit documentelor oficiale.

Oprișan s-a angajat să restituie acești bani în maximum opt ani, în sume și rate de câte 14.000 euro. Este extrem de interesant cum va reuși să facă acest lucru. Asta pentru că în declarația de avere, Marian Oprișan a notat faptul că are un venit lunar de circa 2.400 euro.

Despre mama lui Marian Oprișan se cunoaște faptul că aceasta deține mai multe terenuri, inclusiv unul în București, pe care l-a achiziționat în parteneriat cu Radu Mazăre și cu Nicușor Constantinescu la acea vreme. Mai exact, în 2019. Întrebat de această proprietate, Marian Oprișan a ținut să spună clar și public faptul că în spatele mamei sale este întotdeauna el.

Citeste continuarea pe www.antena3.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema