Maria Dragomiroiu a făcut public cât primește pensie, după 40 de ani pe scenă. ”Cum aș putea să trăiesc eu?”

Maria Dragomiroiu s-a declarat nemulțumită de cât primește pensie, după 40 de ani petrecuți pe scenă. Astfel, dacă ar fi nevoită să trăiască doar din venitul lunar din pensie, artista care și-a dedicat peste patru decenii muzicii ar trăi la limita sărăciei.

În urmă cu ceva timp, între Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu s-a iscat un adevărat conflict, totul pornind de la banii primiți de la stat.

Te-ar mai interesa: Obiceiul la fel de nociv ca fumatul. Distruge neur…

”Cum aș putea să trăiesc eu?”

La acel moment, Maria Dragomiroiu a declarat că primește o pensie de 1.200 de lei.

”Eu am ieșit la pensie de o lună de zile și, după 40 de ani de muncă, am 1.200 lei. Cam cum aș putea să trăiesc eu? Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele? Cum să trăiesc cu 1.200 de lei?”, spunea, în urmă cu ceva timp, Maria Dragomiroiu.

Această declarație a dat startul unor adevărate discuții între artistă și Elena Merișoreanu, ca ulterior Maria Dragomiroiu să spună exact ce sumă încasează de la stat, scrie spynews.ro.

Mai exact, artista spunea că primește, lunar, în jur de 2.000 de lei, și cu indemnizația, ajungea la 2.700 de lei.

Te-ar mai interesa: Oncolog: ”Acesta este cel mai controversat aliment…

Cu toate acestea, Maria Dragomiroiu explica faptul că această sumă este una mult prea mică, ținând cont de perioada îndelungată petrecută pe scenă, dar și nevoile unui artist.

Soțul artistei a explicat, la acea oră, că nu s-a pus niciodată problema banilor, în special datorită faptului că Maria Dragomiroiu a știut întotdeauna cum să gestioneze sumele pe care le primea din concerte.

Te-ar mai interesa: Lipsa de somn distruge neruonii. Câte ore trebuie …

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.
Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Citeste continuarea pe www.doctorulzilei.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Bogdan Aurescu l-a convocat pe ambasadorul Iranului după spânzurarea a doi protestatari la Teheran

Urmatoarea stire

Marea Britanie a decis să trimită tancuri în Ucraina. Kievul primește Challenger 2, principalul tanc de luptă al armatei britanice

Stiri pe aceeasi tema