Marcel Ciolacu: “Nu sunt un fan al preşedintelui Klaus Iohannis. Mi-aș fi dorit să nu se implice în campaniile electorale”Președintele PSD Marcel Ciolacu a spus duminică seara că președintele Klaus Iohannis nu ar fi trebuie să se implice în campaniile electorale și că ar fi trebuit să trateze cu aceeași măsură toate partidele politice:

”Nu sunt evaluatorul și nici fan al președintelui Klaus Iohannis, este președintele României și am tratat cu respect instituția prezidențială.

Mi-aș fi dorit ca în anumite momente ale domniei sale să trateze toate partidele cu aceeași măsură, să nu se implice în campaniile electorale, ar fi fost cred că un lucru foarte bun pentru democrația din România și pentru viitorul României, dar fiecare vom răspunde de faptele sale și de ce am făcut cât timp am fost oameni de stat în diferite funcții.

Nu sunt la modul laudativ. Părerea mea că au fost ani de zile pierduți din cauza unor ranchiune și discuții politice și a unor decizii în acel moment”, a spus Marcel Ciolacu la Antena 3.

Ce spune Marcel Ciolacu despre scenariul în care nu va fi numit premier

Întrebat despre scenariul ca preşedintele Klaus Iohannis să îl respingă ca premier, Marcel Ciolacu a spus: ”Nu cred acest lucru pentru că nu are niciun sâmbure de adevăr. Cred că am depăşit momentul ranchiunelor personale sau politice. Întotdeauna, pe fiecare dintre noi ne urmăresşte trecutul, nu cred că se va ajunge la aşa ceva”.

Marcel Ciolacu a mai precizat că ”atributul de semneare este al preşedintelui, iar rotaţia este convenită, prinsă în protocolul semnat cu PNL. ”A luat act de la început de acest acord politic”.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema