Marcel Ciolacu, la Chișinău. Prima vizită externă în calitate de premier/Cu cine se întâlnește miercuri


Premierul Marcel Ciolacu ajunge, miercuri, la Chișinău, pentru o vizită de lucru în Republica Moldova, pe durata căreia se va întâlni cu Maia Sandu și Dorin Recean.

Șeful Guvernului de la București va avea întrevederi cu înalți oficiali de la Chișinău – atât cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, cu președintele Parlamentului de la Chișinău, Igor Grosu, cât și cu prim-ministrul Dorin Recean.

„Guvernul României va rămâne garantul securității și stabilității Republicii Moldova și va continua să susțină cu toată forța parcursul său de aderare la Uniunea Europeană”, a afirmat Marcel Ciolacu, citat într-un comunicat transmis de la Palatul Victoria.

Prima întrevedere din program, cu președintele Maia Sandu

Seria întrevederilor pe care premierul Marcel Ciolacu le va avea, la Chișinău, e deschisă de cea cu Maia Sandu. Urmează discuțiile cu omologul său din Republica Moldova, Dorin Recean, la finalul cărora cei doi premieri vor susține declarații comune de presă, în jurul orei 12.30.

Iată cum arată programul vizitei de lucru a premierului Ciolacu în Republica Moldova, conform detaliilor anunțate de Guvern:

– Ora 10:15 Întrevedere cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu

– Ora 11:25 Întâmpinarea de către prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean, la sediul Guvernului Republicii Moldova

– Ora 11:30 Convorbiri cu prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean

– Ora 12:30 Declarații comune de presă ale celor doi premieri

– Ora 13:00 Participare la dejunul de lucru oferit de prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean, în onoarea prim-ministrului României, Marcel Ciolacu

-Ora 14:20 Întrevedere cu președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu

Citeste continuarea pe www.national.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema