Marcel Boloș: Reforma pensiilor, așa cum este ea scrisă în PNRR, trebuie dusă la bun sfârșit. Cererea de plată 3, poate examenul cel mai greu al Guvernului. Avem o reformă extrem de grea și privind decarbonizarea (VIDEO)Reforma pensiilor, așa cum este scrisă ea în PNRR, trebuie dusă la bun sfârșit, a declarat ministrul fondurilor europene, Marcel Boloș, duminică, pe B1 TV, la „Selectiv” cu Dan Bucura, acolo unde a vorbit și despre bugetul pensiilor speciale, și despre laudele aduse de liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Marcel Boloș, pe B1 TV, despre PNRR și reformele asumate de România

România trebuie să îndeplinească reforma pensiilor în forma scrisă în PNRR, spune oficialul.

„Toate acestea sunt lucruri care trebuie asumate de coaliție și, desigur, reforma aceasta, așa cum este scrisă ea în Planul Național de Redresare și Reziliență, trebuie dusă la bun sfârșit. Nu avem altă cale, să zicem așa, să convingem Comisia”, a declarat Marcel Boloș.

„Sigur că testul de validare a jalonului îl vom da în momentul în care depunem cererea de plată numărul 3, cu termenul din luna iunie 2023, dar este examenul poate cel mai greu al Guvernului României, pentru că în cererea de plată 3 mai avem măsuri care privesc decarbonizarea, iarăși, o reformă extrem de grea pentru că nu înseamnă numai scoaterea din funcțiune a grupurilor energetice pentru care s-a făcut multă discuție în spațiul public”, a adăugat el.

„Înseamnă și alte măsuri care privesc decarbonizrea, inclusiv traficul greu de pe drumurile publice e, de asemenea, o reformă care vine din spate”, a mai spus ministrul fondurilor europene.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Topul care măsoară vizibilitatea miniștrilor: Scandalurile politice i-au ridicat pe unii – Știri de ultimă oră

Urmatoarea stire

Rusia învinge Irakul în primul meci de fotbal pe teren propriu de la invazia din Ucraina

Stiri pe aceeasi tema