Manifestații cu zeci de mii de oameni împotriva extremismului de dreapta din Germania. Au participat și cancelarul Olaf Scholz, și ministrul de externe (FOTO)Zeci mii de persoane, printre care cancelarul Olaf Scholz și ministrul de externe, Annalena Baerbock, au ieșit duminică în stradă împotriva extremismului de dreapta din Germania, relatează Deutsche Welle după manifestațiile din orașele Berlin și Potsdam.

Manifestații împotriva extremismului de dreapta din Germania

Manifestațiile au fost organizate sub sloganul „apărărea democrației” și au fost alimentate de indignarea stârnită de materialul realizat de jurnaliștii de investigații de la Correctiv. Aceștia susțin că între extremiștii de dreapta și partidul Alternativa pentru Germania (AfD) a avut loc o întâlnire secretă la Potsdam și s-a discutat despre posibilitatea deportărilor forțate.

La Berlin, activiștii s-au adunat în zona Porții Brandenburg. Poliția încă nu a comunicat numărul participanților, însă reprezentanți ai organizației Fridays for Future susțin că au fost prezenți 25.000 de oameni.

Sâmbătă poliția arestase…

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema