Mama lui Pele are 100 de ani și nu știe că fiul ei a murit, spune sora legendarului fotbalistFamilia a protejat-o pe Celeste Aranas, mama lui Pelé, care s-a stins din viață pe 28 decembrie, și nu i-a spus că fiul ei a murit, a dezvăluit Maria Lúcia Nascimento, 78 de ani, sora legendarului fotbalist cariocas, pentru Globo.

Celeste Arantes a împlinit 100 de ani pe 20 noiembrie, chiar în ziua deschiderii Cupei Mondiale

Lúcia s-a mutat la Santos, la începutul anilor 1960, unde încă locuiește cu mama ei Celeste. Întrebată despre modul în care aceasta a primit vestea morții fiului ei, ea a dezvăluit că „mama nu știe că fratele meu a murit”.

„Mama are și ea probleme medicale, sănătatea ei este fragilă și am încercat să o protejăm. Au sunat și de la spital, ca ea să vorbească puțin cu Pelé. Nu i-am spus și nu știe că el a murit”, a declarat sora lui Pele.

Mama lui Pelé, Celeste Arantes, a împlinit 100 de ani pe 20 noiembrie, chiar în ziua deschiderii Cupei Mondiale.

„Mulțumesc pentru toate zilele alături de tine, mamă” „Astăzi, sărbătorim 100 de ani din viața Donei Celeste. De când eram mic, ea m-a învățat valoarea iubirii și a păcii. Am mai mult de o sută de motive să fiu recunăscător că sunt fiul ei. Vă împărtășesc aceste fotografii. Mulțumesc pentru toate zilele alături de tine, mamă”, a scris „El Rei”, pe pagina sa de pe Instagram, arată Libertatea.

Pele a mai avut un frate, pe Jair Arantes do Nascimento, cunoscut ca Zoca. Era cu doi ani mai mic decât fostul mare fotbalist și a murit în 2020, de o boală incurabilă.

Zoca este înmormântat în același mausoleu, Memorialul Necropole Ecumenica, care are 14 etaje, o cascadă și un muzeu și apare în Guiness Book, în care va fi înmormântat, marți, 2 ianuarie, și Pelé, potrivit Folha.

Tot la Memorialul Necropole Ecumenica este depus și tatăl lui Pele, Dondinho, fost fotbalist, care a încetat din viață în 1996, la 79 de ani.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Mama lui Pele nu a aflat că fiul ei a murit

Urmatoarea stire

Situaţie fără precendent la Vatican, după moartea Papei Benedict, supranumit Rotweillerul lui Dumnezeu

Stiri pe aceeasi tema