Maia Morgenstern, luată la roast de Emilia Popescu şi Marius Bodochi, duminică, de la 20:00, la iUmor


Bunii săi prieteni, Emilia Popescu şi Marius Bodochi, vor urca pe scena iUmor şi o vor lua la roast. Replici savuroase s-au îndreptat și către ceilalți jurați, iar momentele pot fi urmărite duminică, de la 20:00, la Antena 1.

Emilia Popescu şi Marius Bodochi o iau la roast pe Maia Morgenstern, la iUmor

Emilia Popescu s-a prezentat pe scena iUmor cu un moment de roast deopotrivă sensibil şi acid. I-a cucerit pe juraţi încă de la primele secunde, iar pe Maia a emoţionat-o, după cum chiar ea avea să mărturisească la final. „Știți că Maia este un tsunami. Dacă nu știți, vă invit la orice piesă, absolut orice piesă în care joacă. Este un tsunami. Și vă întreb: oare câți supraviețuitori sunt după un tsunami? Foarța ei este colosală! Adică, oamenii stau încremeniți și se uită vrăjiți. Asta nu se învață, cu asta te naști! Intră în scenă, ia toată energia, ia toată emoția și, la final, ia toți banii!“, le-a dezvăluit ea celor prezenţi pe platoul iUmor, în vreme ce Maia a mărturisit: „Are un umor extraordinar! Și-ți mai spune și adevăruri, și ai nevoie, nu știu dacă de umor, dar, în orice caz, de multă onestitate. Mulțumesc foarte mult! M-a înduioșat, m-a înduioșat!”.

Roast-ul juratului-surpriză va continua pe scena iUmor cu Marius Bodochi, actorul de care pe Maia o leagă o prietenie veche: „Ne cunoaştem de foarte mulţi ani, vreo 30, suntem colegi la teatru, am jucat în multe spectacole împreună şi avem o legătură profesională foarte puternică, adevărată, sinceră!”, a povestit Marius Bodochi. La rândul ei, actriţa a mărturisit despre momentul lui: „M-am simţit iubită, alintată şi mi-a făcut foarte bine!”, totodată întrebând: „De ce n-ai povestit şi cum ne certăm noi frumos?”. Delia a dezvăluit şi ea la finalul momentului: „Un roast super, de care noi, muritorii de rând, n-o să avem parte niciodată!”.

Momentele senzaționale de roast pot fi urmărite integral de către telespectatori în cadrul episodului de mâine seară, de la 20:00, la Antena 1, când, totodată, vor putea vedea şi noii concurenți care au urcat pe scena iUmor, dornici să câștige o șansă la premiul de 20.000 de euro.

Serialul iMai Mult Umor va însoţi şi de această dată fiecare ediție iUmor și va fi difuzat pe Antena 1 şi pe AntenaPLAY. În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1.

Maia Morgenstern se alătură juriului iUmor, duminică, de la 20:00, la Antena 1: „Lumea are nevoie de umor!”…

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

De la Manchester City, la CFR Cluj? Mijlocașul s-a despărțit de ”Cetățeni” și poate ajunge în Gruia

Urmatoarea stire

Bilanț coronavirus în România, 30 septembrie. Numărul de cazuri COVID, în creştere faţă de ziua precedentă. 5 decese în 24 de ore

Stiri pe aceeasi tema