Mai multe sortimente de crenvurşti Wudy, retrase de la vânzare din magazinele din România, după ce au fost infectaţi cu o bacterie


Potrivit Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), furnizorul Nordic Import Export a recurs la rechemarea voluntară a mai multor tipuri de crenvurşti Wudy vândute în România. Este vorba de crenvurşti Wudy clasic, la diferite gramaje, crenvurşti din pui şi curcan, crevurşti premium cu brânză/clasic, crenvurşti grill, crenvurşti hot dog Pavo.

”Această decizie a fost luată ca urmare a detectării Listeria Monocytogenes, ca măsură de precauţie, retrăgându-se în mod voluntar toate loturile de crenvurşti Wudy din toate punctele de vânzare din România pentru loturile şi sortimentele menţionate”, au arătat reprezentanţii firmei, potrivit News.ro.

Clienţii care au cumpărat unul dintre aceste produse sunt rugaţi să nu îl consume şi să-l returneze la Serviciul clienţi din magazinul de la care l-au achiziţionat, urmând să li se restituie contravaloarea acestuia. Prezentarea bonului fiscal nu este necesară.

Citeşte şi: Şeful ANAF recunoaşte că în instituţie se mai ia şpagă: „Nu este un fenomen de masă. Prin digitalizare se poate reduce tentaţia”

 

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Calendar ortodox 2022, 26 septembrie. Sfinții zilei. Sfântul Voievod Neagoe Basarab

Urmatoarea stire

Astronautul Dumitru Prunariu a fost propus pentru titlul de cetățean de onoare al Capitalei. Decizia va fi luată în ședința CGMB de joi • Știri București

Stiri pe aceeasi tema