Mai multe explozii au fost auzite în timp ce oamenii colectează ajutoare în estul UcraineiMai multe explozii s-au putut auzi în timp ce oamenii erau preocupați cu strângerea mai multor ajutoare în estul Ucrainei.

Oamenii din Chasiv Yar, în apropierea centrului bătăliei pentru orașul Bakhmut, au colectat ajutor umanitar luni (10 aprilie), în timp ce exploziile se auzeau în fundal, potrivit Reuters.

O serie de câteva explozii au putut fi auzite, în timp ce oamenii strângeau ajutoare în estul Ucrainei, pe fondul atacurilor rusești

Acesta are loc în timp ce forțele ruse au lansat luni atacuri asupra orașelor din prima linie, din estul Ucrainei, în timp ce oficialii ucraineni au minimizat un raport conform căruia Kievul modifică unele planuri de contraofensivă din cauza unei scurgeri de documente clasificate din SUA.

Rușii loveau pozițiile ucrainene în jurul orașului asediat Bakhmut, din regiunea de est Donețk, și alte orașe și așezări cu lovituri aeriene și baraje de artilerie, a spus Kievul.

Flăcările au cuprins orașul Bahmut în timp ce atacul rusesc se intensifică

Flăcările cuprind tot mai mult din orașul Bahmut, din regiunea Donețk, în timp ce atacul rusesc asupra acestuia se intensifică.

Videoclipul surprins luni (27 februarie) arată pagubele cauzate clădirilor de loviturile din orașul Bahmut din prima linie, în regiunea Donețk din Ucraina.

Locuitorii din zonă pot fi văzuți mergând pe străzi pe lângă clădirile distruse, în timp ce în fundal sunau explozii puternice și lupte de armă.

Forțele ruse au continuat marți (28 februarie) drumul lor început de câteva săptămâni pentru a încercui și captura orașul Bahmut, unde comandantul forțelor terestre ale Ucrainei a descris situația ca fiind „extrem de tensionată”.

Trupele ruse, inclusiv luptători mercenari din Grupul Wagner, încearcă să taie liniile de aprovizionare ale apărătorilor ucraineni către oraș, locul unora dintre cele mai sângeroase bătălii ale războiului, și să îi oblige să se predea sau să se retragă.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Citeste continuarea pe romanialibera.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema