MAE: Românii pot călători fără viză în Mongolia timp de maxim 30 de zile


Ministerul Afacerilor Externe (MAE) salută decizia autorităţilor din Mongolia de liberalizare a regimului de vize pentru cetăţenii români, posesori de paşapoarte simple, transmite Agerpres.ro.

Astfel, începând cu acest an, România figurează, alături de alte 33 de state din Uniunea Europeană, dar şi din alte regiuni, pe lista statelor ai căror cetăţeni sunt scutiţi de obligativitatea deţinerii vizei pentru a călători în scop turistic în acest stat.

MAE informează că, potrivit datelor comunicate public de către autorităţile din Mongolia, perioada pentru care cetăţenii români pot călători fără viză este de maximum 30 de zile.

Reprezentarea diplomatică a României în Mongolia este asigurată de Ambasada României la Beijing (datele de contact sunt disponibile la beijing.mae.ro). MAE reiterează recomandarea adresată cetăţenilor români care doresc să călătorească în Mongolia de a consulta secţiunea Condiţii de călătorie de pe pagina de internet a MAE (http://www.mae.ro/travel-conditions), unde sunt disponibile informaţii detaliate cu privire la regimul de călătorie în străinătate al cetăţenilor români.

 

Reacția MAE român, după adoptarea în Rada Supremă a Ucrainei a Legii privind minorităţile naţionale

Citeste continuarea pe universul.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Cerul va fi mai mult noros şi va ploua în următoarele zile în Bucureşti

Urmatoarea stire

Semnul de circulație pe care mulți șoferi nu știu să îl interpreteze corect. Ce arată el, de fapt

Stiri pe aceeasi tema