Mădălina Ghenea a rămas șocată după circurmstanțele “ciudate” în care a fost jefuită pe aeroportul din RomaMădălina Ghenea este încă foarte bulversată după ce a fost victima unui furt chiar pe aeroportul din Roma; nu a mai mâncat de câteva zile din cauza gândurilor negre care nu-i dau pace.

Actrița consideră că furtul bagajelor nu este un episod întâmplător și bănuiește că infractorii au planificat acțiunea.

Mădălina Ghenea: „Sunt prea multe lucruri ciudate care se adună”

„N-am dormit și n-am mâncat de trei zile, sunt șocată. Nu a fost un furt, ci o operațiune planificată. Sunt prea multe lucruri ciudate care se adună.

Mă întorceam de la Riad, unde participasem la un eveniment al prestigioasei reviste Hia. Dar în loc să aterizez la Milano, așa cum era planificat, cu 24 de ore mai devreme mi-am schimbat planurile de a primi Premiul Magnifica, la Roma.

Excursie la clasa business organizată de Hia, cu una dintre cele mai importante companii aeriene din lume, care includea mașina cu șofer deja rezervată la sosire. Nu comunul Ncc, ci unul dedicat mie, parcat într-un teren rezervat, departe de zona taxiurilor”, a relatat actrița, conform cancan.

Presa din Italia: hoții au acționat la pont

Revenită din Arabia Saudită pentru a participa la Gala Magnifica Awards Roma, Mădălina a fost lăsată fără bagajele în care își transporta bijuteriile imediat ce a pus piciorul pe aeroportul Fiumicino.

Conform presei italiene, răufăcătorii ar fi acționat la pont și ar fi cunoscut în detaliu programul româncei.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Liderul PSD anunță că FCSB va putea juca pe stadionul Ghencea. Legea a fost adoptată de Parlament

Urmatoarea stire

Cadouri cu gust pentru femeile speciale din viața ta! 

Stiri pe aceeasi tema