Macao va închide timp de o săptămână aproape toate activităţile comerciale şi industriale, inclusiv cazinourile, din cauza Covid-19

Serviciile esenţiale, inclusiv hotelurile, supermarketurile şi farmaciile, vor rămâne totuşi deschise, au declarat oficialii oraşului, în cadrul unei conferinţe de presă sâmbătă.

Macao a raportat sâmbătă 71 de noi cazuri de COVID, ducând totalul la 1.374 de la jumătatea lunii iunie. Peste 17.000 de persoane sunt în carantină, au spus autorităţile.

Autorităţile locale au adăugat vineri două hotelurisituate în staţiuni de cazinouri populare, pentru a fi folosite ca facilităţi medicale pentru Covid, pentru a mări capacitatea de a face faţă creşterii infecţiilor.

Peste 90% dintre locuitorii din Macao sunt complet vaccinaţi împotriva Covid, dar este prima dată când oraşul trebuie să se confrunte cu varianta Omicron, care se răspândeşte rapid.

 

Citeste continuarea pe www.money.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

O medalie de aur, două de argint şi trei de bronz pentru canotorii români la regata de la Lucerna

Urmatoarea stire

Live Video&Text | Marele Premiu al Austriei, ACUM, Digi Sport 1. Leclerc redevine lider, după ce l-a depășit din nou pe Max Verstappen

Stiri pe aceeasi tema