”M-au sunat vecinii că arde tot.” O fabrică de bolţari din Reghin s-a făcut scrum sub ochii proprietarului. Pagube de peste 300.000 de euro“Erau flăcări mari?

Erau, erau! Dar, fum mult!”

Era trecut de ora 18.30 când oamenii din zonă au observat flăcările uriaşe care au cuprins o fabrică de bolţari. Incendiul, care se manifesta pe aproximativ 1.200 de metri pătraţi, ameninţa şi imobilele din jur, locuinţe dar şi sediile altor firme.

Cristian Buhăianu, prim adjunct șef ISU Mureș: În momentul sosirii primelor echipaje deja ardea generalizat, inclusiv la partea de birouri şi acoperişuri. 

Fabrica a ars din temelii sub ochii proprietarului

”Ceva sus, la pod. Ceva lemn.

A fost cineva în casă, sau…

Nu, nu, n-a fost nimeni.”

”Erau flăcări mari, nu ştiu din ce cauză. Eu sunt propietarul…Eu locuiesc aici. N-am fost aici, m-am dus până la ai mei, când m-am întors m-au sunat vecinii că arde tot.”

Proprietarul fabricii spune că în imobil se află şi locuinţa sa, un apartament cu trei camere. Totul s-a făcut scrum, paguba depăşind 300.000 de euro. Doar clădirea era asigurată, nu şi bunurile sau utilajele. Omul nu înţelege ce s-a întâmplat, mai ales că ieri n-a lucrat nimeni în fabrică şi nici nu s-a făcut foc la centrala pe lemne care încălzeşte clădirea.  

“Nu ştiu, un scurt ceva, habar n-am!”

Mai bine de trei ore le-a luat celor 40 de pompieri să lichideze incendiul. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Țara din Europa în care ești milionar cu doar 2500 de euro / Cele mai slabe și cele mai puternice monede europene

Urmatoarea stire

„Şase detunături de armă” sau ce scria presa quality din anii interbelici

Stiri pe aceeasi tema