Lyric Video: James Bay – Everybody Needs Someone

“Înainte de sosirea albumului, vreau să mai împărtășesc o melodie cu voi. Se numește <>. Îmi place foarte mult. Știu din retrospectivă că, în ciuda multor lucrări distractive și a turneelor ​​din 2019, am scris această melodie pentru că mă simțeam pierdut și singur. Chiar m-a dat peste cap o vreme. Dar datorită celor mai apropiați oameni din viața mea, am reușit să trec peste acea perioadă. Ei știu să mă susțină când sunt la pământ. Sper ca și vouă să vă placă această melodie. Sunt atât de încântat să o împărtășesc cu voi”, a declarat James Bay.

Bay a apărut recent în emisiunile NBC The Today Show și The Late Late Show cu James Corden, unde a susținut două recitaluri de neuitat ale single-ului precedent “One Life”. Melodia a pavat drumul viitorului album, generând peste 5 milioane de stream-uri la nivel mondial și primind aprecieri din partea criticilor.

Pentru albumul “Leap”, Bay a lucrat cu unii dintre cei mai căutați producători și compozitori precum Foy Vance (Ed Sheeran), Dave Cobb (Brandi Carlile, Chris Stapleton), Ian Fitchuk (Kacey Musgraves, Brett Eldredge), Joel Little (Lorde, Taylor Swift) și Finneas (Billie Eilish, The Knocks).

Tracklist “Leap”

 1. Give Me The Reason
 2. Nowhere Left To Go
 3. Save Your Love
 4. Everyone Needs Someone
 5. One Life
 6. Silent Love
 7. Love Don’t Hate Me
 8. Brilliant Still
 9. Right Now
 10. We Used To Shine
 11. Endless Summer Nights
 12. Better

Citeste continuarea pe www.infomusic.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Mergeţi cu maşina în Grecia? Mare atenţie, şoferi! Puteţi rămâne instant fără permisul de conducere

Urmatoarea stire

Ziua iei, sărbătorită într-un mod inedit la Galaţi: Ciuleandra dansată la orice vârstă, chiar și de tinere din Afganistan

Stiri pe aceeasi tema