„Lumea nu știe. Nu vedeți că sunt singurul care îl angajează?”


Articol de Adrian Duţă – Publicat marti, 06 iunie 2023 23:17 / Actualizat miercuri, 07 iunie 2023 00:09

Adrian Mititelu, finanțatorul de la FCU Craiova, a vorbit despre despărțirea de antrenorul Nicolo Napoli (61 de ani).

Ajuns la finalul contractului, italianul s-a despărțit de echipa olteană. În locul său, Mititelu l-a angajat pe portughezul Joao Janeiro. Finanțatorul de la FCU Craiova a oferit motivul pentru care nu i-a oferit prelungirea lui Napoli. Nicolo fusese angajat pentru a noua oară de Mititelu în noiembrie, după despărțirea de Marius Croitoru.

FCSB

Mai în glumă, mai în serios, Mihai Stoica și Ovidiu Burcă au pus pe hârtie o variantă inedită pentru derby: „Poate domnii de la Ligă au vreo idee”

Adrian Mititelu a vorbit despre despărțirea de Nicolo Napoli

„Eu l-am luat pe el (n.r. – Nicolo Napoli), că nu aveam antrenor la vremea respectivă. A fost o despărţire intempestivă de Marius Croitoru şi atunci eu am avut încredere în munca de redresare a secundului şi a preparatorului. A trebuit să găsesc un antrenor care să vină lângă ei, ca să pot scăpa de înjurăturile suporterilor. 

Şi asta am făcut, l-am adus pe Napoli, ca să nu mai înjure lumea că nu e antrenor. Napoli a venit şi a intrat în sistemul nostru organizat aici. Echipa a jucat bine şi înainte de Napoli, şi cu Croitoru. Echipa are valoare.

Din punct de vedere al relaţionării, Napoli e cel mai bun antrenor pentru mine, cel mai comod. E un om pe care-l cunosc foarte bine, dar eu zic că ne trebuia altceva, un antrenor tânăr, altceva. Napoli are şi o anumită vârstă. Mai are şi el nişte probleme pe acasă (n.r. – în Italia), nu mai are chef de muncă. 

Are o vârstă, are nişte probleme pe acasă. Cât timp a fost acum (n.r. – la FCU Craiova) a plecat des acasă. Lumea nu ştie, că n-am apucat să spun chestiile astea. Mereu când am avut nevoie de el a şi venit, dar nu vedeţi că sunt singurul care-l angajează? 

Dacă acum e liber, de ce nu se duce la alt club? Să facă acolo ceva. Vine aici şi vine într-un sistem, cu masa pusă cum se spune”, a declarat Adrian Mititelu la Sport Total FM, citat de Orange Sport.

Citește și:

FCSB

Mihai Stoica a numit toate transferurile la care lucrează FCSB: „El va fi înlocuitor pentru Tavi Popescu!”


FCSB

Gigi Becali anunță că urmează negocierile finale: „Vine la București, nu mi-a cerut un salariu exagerat”

Citeste continuarea pe www.gsp.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema