Lumea Copiilor, locul în care voia bună s-a împletit cu sportul


Parcul Lumea Copiilor s-a dovedit neîncăpător pentru miile de oameni care l-au vizitat sâmbătă, 22 aprilie. A fost o zi cu soare, venită la țanc în weekend, după ploile căzute în zilele anterioare. Iar parcul, pus la dispoziția cetățenilor, s-a prezentat la patru ace! Cei de la Totul Verde. SA l-au predat țiplă organizatorilor de evenimente. Și l-au repus, urgent, în starea inițială, la sfârșitul zilei!

A fost o paradă pentru nostalgicii de autoturisme vechi, care au admirat o colecție superbă de autoturisme marca Trabant. Și a mai fost un adevărat maraton al voii bune și al sportului în aer liber, al stilului de viață sănătos, întreținut de cei de la Itsy Bitsy cu sprijinul Primăriei Sectorului 4 București. Sportivi de legendă ai României au întreținut și ei atmosfera simbolicelor curse efectuate de copii alături de părinții ori bunicii lor!

S-a tras la tir cu arcul, s-a jucat fotbal, baschet, s-a pictat, alții au făcut demonstrații de karate, de yoga, s-au desfășurat diferite activități sau, pur și simplu, lumea s-a relaxat la plaja ecologică unde s-au amenajat mai multe fotolii de tip șezlong.

Citeste continuarea pe www.national.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema