Lucrările la Pasajul Doamna Ghica vor fi reluate mâine / Se va accelera ritmul lucrărilor astfel încât Pasajul sa fie finalizat înainte de termenul prevăzut în contract, vara acestui an


Primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță, într-o postare pe Facebook, că lucrările la Pasajul Doamna Ghica vor fi reluate mâine. Lucrările au fost întrerupte în luna decembrie a anului trecut. Primarul precizează că a primit asigurări din partea constructorului, Trustul de Clădiri Metropolitane București, că se va accelera ritmul lucrărilor astfel încât Pasajul sa fie finalizat înainte de termenul prevăzut în contract (vara acestui an).

Redăm mai jos postarea lui Nicușor Dan:

”Lucrările la Pasajul Doamna Ghica vor fi reluate mâine. 50% din tablierul metalic a fost deja montat, iar în prezent se fac pregătiri pentru asamblarea restului de piese și ridicarea acestuia pe poziție, pe porțiunea din mijlocul intersecției.

În paralel cu aceste operațiuni se lucrează la pasaj la rampa de acces dinspre rampa Piața Delfinului.

Suntem în grafic cu toate etapele și am primit asigurări din partea constructorului, Trustul de Clădiri Metropolitane București, că se va accelera ritmul lucrărilor astfel încât Pasajul sa fie finalizat înainte de termenul prevăzut în contract (vara acestui an)”, a scris Niucșor Dan pe Facebook.

Citeste continuarea pe www.g4media.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Riscurile pe rețelele de socializare. Șeful TikTok se întâlnește cu oficialii de la Bruxelles

Urmatoarea stire

Cartea prințului Harry a fost pusă oficial în vânzare, inclusiv în România. O temă majoră este sentimentul de durere după pierderea mamei sale : Europa FM

Stiri pe aceeasi tema