Lucian Viziru, teama care i-a măcinat adolescența! „Îmi era frică. Aveam coșmaruri”După ce mai mulți ani a locuit în Germania, Lucian Viziru s-a întors în România. Acesta a intrat, din nou, în lumina reflectoarelor și este gata să demonstreze că talentul nu l-a părăsit. Recent, acesta a vorbit despre viața personală și a dezvăluit care a fost cea mai mare frică a lui.

Lucian Viziru spune că nu s-a temut de multe lucruri în această viață, însă o sigură grijă i-a măcinat toată adolescența. Aceasta a fost extrem de apropiat de partea masculină a familie sale. Mai exact, tatăl și bunicul său au însemnat mult pentru el. Lucian Viziru i-a văzut pe cei doi ca pe niște modele în viață și se gândea cu groază la clipa în care ei nu o să mai fie.

Lucian Viziru a mărturisit că întreaga adolescență a fost măcinată de teama ca tatăl și bunicul său o să moară. Aceasta avea gânduri negre constant și chiar coșmaruri în fiecare noapte. Din păcate, frica lui s-a materializat și de ceva timp a rămas fără ambii.

„De când eram adolescent îmi era frică să nu moară tata și bunicul. Cu femeile din familia mea nu am avut o relație extraordinară pentru că mă puneau la treabă, dar când mă gândeam că tata sau bunicul ar putea muri, aveam coșmaruri. Din păcate, bunicul s-a dus primul și mi-a fost foarte greu să-l văd pe patul de spital. Nimeni nu a vrut să meargă la el în afară de mine. Apoi tata la fel, a fost ceva groaznic”, a declarat Lucian Viziru, potrivit fanatik.ro.

(CITEȘTE ȘI: CE A PUTUT SĂ SPUNĂ LUCIAN VIZIRU DESPRE CATRINEL SANDU. CEI DOI AU FORMAT UN CUPLU ÎN TRECUT)

Lucian Viziru, despre relația cu fratele său

În ceea ce privește relația cu fratele său, Lucian Viziru are câteva regrete. Cei doi nu s-au înțeles mereu prea bine, iar certurile au intervenit destul de des între ei. Deși se iubesc, cei doi cu greu ajung pe aceeași lungime de unde, iar scânteile apar imediat atunci când se întâlnesc.

„Relația cu Augustin nu a fost una extraordinară pentru că nu am fost pe aceeași lungime de undă. Am avut și avem cercuri diferite de prieteni, iar până la 14 ani el a fost sacul meu de box, așa că înțeleg de ce nu mă iubește.

Eu am simțit mereu o responsabilitate de frate mai mare, să-l ajut în viață și nu pe stradă la bătăi, că acolo se descurca mai bine decât mine. Noi spuneam și încă spunem că ne iubim, dar când te referi la iubirea de frate te referi la faptul că te poți baza pe celălalt, eu așa văd lucrurile. Și la noi pot să spun că nu a fost de fiecare dată cazul. Acum nu ne prea vorbim în urma declarațiilor pe care le-a făcut la podcastul respectiv. M-a sunat de ziua mea, i-am răspuns apoi ne-am certat din nou”, declara Lucian Viziru.

(VEZI ȘI: CE RELAŢIE ARE LUCIAN VIZIRU, DE FAPT, CU FRATELE LUI, AUGUSTIN: „NE CERTĂM DE LA TOT, DE LA ORICE”)

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema