„Locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană”


  • Am convingerea că negocierile de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană vor începe în cel mai scurt timp! Republica Moldova poate conta pe România!”, a afirmat Marcel Ciolacu.
  • Premierul Marcel Ciolacu punctează actualitatea pe care o are la acest moment parteneriatul strategic dintre țara noastră și Republica Moldova.
  • Întâlnirea cu preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a confirmat sprijinul României pentru dezideratul comun.

Premierul Marcel Ciolacu a reafirmat sprijinul României pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană în cadrul întâlnirii pe care a avut-o, miercuri, 14 iunie, cu preşedintele Maia Sandu, în cadrul vizitei de lucru pe care o efectuează la Chişinău, scrie Agerpres.

„Locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană! Am reafirmat astăzi, la Chişinău, la întâlnirea cu preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, sprijinul României pentru acest deziderat comun. Am convingerea că negocierile de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană vor începe în cel mai scurt timp! Republica Moldova poate conta pe România!”, a confirmat Marcel Ciolacu într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook.

De asemenea, premierul punctează actualitatea pe care o are la acest moment parteneriatul strategic dintre țara noastră și Republica Moldova. Datorită întălnirii avut cu Maia Sandu, s-au stabilit negocierile de aderare ce vor fi realizate în următoarea perioadă.

Citește și:

Bumble BFF, o aplicație destinată persoanelor ce doresc să-și facă noi prieteni. Cum funcționează?

Ursuleții de pluș dotați cu inteligență artificială ar putea citi copiilor povești personalizate înainte de culcare

Joe Biden l-a numit „dictator” pe președintele chinez Xi Jinping: „China are reale dificultăţi economice”

Citeste continuarea pe alephnews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema