Locul din casa ta unde să ții banii strânși. Așa vei avea și mai mult noroc în viațăExperții în arta Feng Shui, testată de poporul chinez pe parcursul a sute de ani, au dezvăluit care este locul din casa ta unde să ții banii strânși. Așa vei avea mai mulți bani și mai mult noroc în viață. Așadar, care este acest loc special.

Unde să ții niște bani dacă vrei ca locuința ta să fie inundată de câștiguri financiare. Care este locul secret

Un loc anume din casa ta va face ca problemele tale finaciare să dispară. În acest loc trebuie să îți ții bani pentru a atrage alte sume mari asupra casei tale.

Astfel, Feng Shui recomandă păstrarea banilor în locuri curate și ordonate, deoarece această filozofie asigură că o locație fără murdărie și fără obiecte dezordonate poate beneficia de fluxul de bani și abundență.

Ce trebuie să ai în portofel sau geantă

Dacă vrei să porți cu tine o vrajă bani, o poți face urmând tot regulile Feng Shui. Pentru ca banii să se înmulțească, trebuie să puneți trei frunze de dafin în portofel sau geantă, deoarece dafinul este o plantă aromată cunoscută pentru capacitatea sa de a atrage abundența.

Amintiți-vă să le schimbați în mod constant și să vă păstrați portofelul cât mai ordonat posibil, astfel încât energia Feng Shui să vă ajute să aveți prosperitate în viața voastră.

Unde trebuie să pui niște bani

Locul special în care să țineți niște bani pentru a atrage sume importante de bani spre dumneavoastră este bucătăria. Acolo, într-un borcan, păstrați mprunții pe care îi primiți ca rest și nu apucați să îi cheltuiți.

Astfel, casa dumneavoastră va beneficia de o abundență financiară incredibilă. Borcanul cu bani se va ține ascuns deochii lumii, într-un dulap de bucătărie.

Febg Shui românesc

Avem și noi Feng Shui-ul românesc. O serie de ritualuri care se fac pentru a atrage banii.

Din bătrâni se cunoaște faptul că cine așează o monedă sub preșul de la intrarea în casă, va avea mare spor la bani.

De asemenea, succesul în bani, dragoste și sănătate este asigurat și de trifoiul cu patru foi, binecunoscut la români. Sigur că este destul de găsit, însă dacă veți persevera, nu este imposibil.

De ce să pui o potcoavă la ușa de la intrare

În plus, tot din bătrâni se crede că o potcoavă atârnată deasupra ușii garantează bunăstarea dar și succesul în dragoste.

Aceasta trebuie poziționată cu deschiderea în sus pentru a-și face așa cum trebuie treaba.

Se spune că dacă potcoava va fi așezată cu deschizătura în jos, banii vor cădea asupra celor care vă trec pragul casei.

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

CFR Cluj » Dan Petrescu NU primește atacantul pe care l-a cerut: „Suntem descoperiți!”

Urmatoarea stire

Doi jandarmi răniţi după ce o armă s-a descărcat din greşeală în timpul unei misiuni

Stiri pe aceeasi tema