Liza Panait, dezvăluiri dureroase. Totul despre căsnicia cu un soţ dependent de alcool: “I-am simţit şi pe copii în pericol”


Cunoscuta creatoare de modă, Liza Panait a făcut noi dezvăluiri dureroase despre viața sa alături de soțul său ei dependent de alcool. În cadrul emisiunii ”În Oglindă”, creatoarea de modă a vorbit despre momentul în care a decis să o ia de la zero și să se despartă de soțul ei. Această decizie a fost urmată de o serie de provocări.

Care este secretul secretul succesului creatoarei de modă?

Liza Panait este una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă de la noi din țară. Însă, pentru a ajunge în punctul în care se află astăzi, aceasta a fost nevoită să treacă peste mai multe provocări. În ciuda încercărilor grele, îndrăgitul designer  mărturisește că  a luptat mereu pentru visul său.

„Ați vorbit foarte frumos despre mine, ai dreptate, cumva am făcut sacrificii, am muncit foarte mult, niciodată nu mi-am pus problema să fiu celebră. Până în 1990 am colaborat cu Fondul Plastic și de acolo ne și întrețineam. Mereu mi-am dorit un atelier, angajații mei. Eu mi-am urmat visul, eu nu m-am gândit vreodată la celebritate. Munceai să trăiești, nu să ajungi celebră. Așa a fost calea, am deschis magazine, o linie de producție, de accesorii, poșete, bijuterii. La afacerea de producție e o afacere grea, niciodată nu știi ce te așteaptă”.

Încă de la vârste fragede, Liza Panait a fost supusă unor serie de încercări. Creatoarea de modă a fost nevoită să treacă peste divorțul părinților săi.

„Mama s-a despărțit de tata, am stat cu mama, drumurile s-au separat, am venit spre Roșiori, apoi în București. Tatăl meu am avut o relație normală, nu mi-am permis să îmi judec părinții. Am avut o relație specială cu al doilea tată, eram și foarte mică”.

După divorț, creatoarea de modă a stat pentru o perioadă de timp alături de bunicii ei. Despărțirea de aceștia a afectat-o. Mai mult, se pare că relația dintre ei a avut de suferit.

„În clasa întâi, când am plecat de la bunici. Mereu spuneam că acolo e casa mea, după clasa întâi am plecat în vara aceea, faptul că plecam de lângă bunici mi se părea nedrept. Mi s-a părut că s-a terminat copilăria mea, dar am exagerat, a trebuit să plec de acolo, să vin cu mama. A funcționat totul ca o familie toată viața. Toți pierdem din copilărie. Am pierdut relația foarte apropiată cu bunicii. Au fost ani în care nu a trecut zi în care să nu mi-o imaginez pe bunica cum broda, ne-am mai văzut, mereu”.

Liza Panait, mândră de copii ei

Creatoarea de modă a putut să treacă peste momentele grele din viața acesteia cu sprijinul familiei. Liza Panait se arată foarte mândră de copii acesteia, despre care susține că sunt unul dintre cel mai important lucru.

„Am doi copii minunați de care sunt mândră. În afară de copii nu consider altceva important în viața mea, ce nu a durat, nu a durat. Relația mea nu a durat, am stat 9 ani împreună….

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema