Liviu Ciobotariu, nemulțumit de jucătorii săi. ”Sunt îngrijorat de situație”Sâmbătă seară, 29 octombrie, FC Voluntari și Petrolul s-au înfruntat în etapa a 16-a din Superliga. Ploieștenii s-au impus la limită, scor 1-0, după un meci presărat cu multe ocazii la ambele porți. La finalul partidei, Liviu Ciobotariu nu și-a putut ascunde dezamăgirea pentru această înfrângere. În plus, tehnicianul s-a declarat nemulțumit de jucătorii din ofensiva echipei sale.

Liviu Ciobotariu, nemulțumit de ineficiența ofensivă a echipei sale. ”Sunt îngrijorat de această situație”

FC Voluntari a primit vizita celor de la Petrolul în etapa a 16-a din Superliga. Partida a început excelent pentru Petrolul, care a deschis scorul rapid prin Gicu Grozav, în minutul 10. Imediat după primirea golului, ilfovenii au avut mai multe ocazii dar niciuna nu s-a concretizat. Prima repriză s-a terminat cu formația ploieșteană în avantaj. Startul reprizei secunde a fost dominat clar de echipa lui Liviu Ciobotariu, care a încercat să egaleze cât mai repede. Ploieștenii au echilibrat jocul și au avut mai multe ocazii clare de a-și mări avantajul. În ciuda faptului că ambele echipe au jucat deschis, partida s-a terminat cu victoria la limită a celor de la Petrolul, scor 1-0. În urma acestui rezultat, FC Voluntari a rămas pe locul 10, iar Petrolul a urcat pe poziția a 6-a.

La finalul partidei, Liviu Ciobotariu a fost vădit dezamăgit de această înfrângere suferită pe teren propriu. Tehnicianul a admis că este îngrijorat de lipsa de eficiență a jucătorilor săi din compartimentul ofensiv.

Nu trebuia să pierdem astăzi la jocul care l-am avut. Am declarat înainte de joc că au o echipă care se apără foarte bine. Am avut foarte multe ocazii. În prima repriză am avut 3 sau 4 ocazii clare de a marca. Asta îmi pare mie rău. Am făcut o greșeală și apoi nu am reușit să revenim. În repriza a doua am presat, am controlat jocul. Ăsta a fost lucrul pozitiv. Prestația lui Andres este de apreciat. A jucat excelent. Este al doilea meci pe care îl pierdem acasă. Nu reușim să marcăm. Sunt îngrijorat pentru această situație. Nici sezonul trecut nu am marcat foarte multe goluri dar aveam o stabilitate defensivă mult mai sigură”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Vadim Rață știe de ce FC Voluntari nu mai reușește să marcheze. ”Trebuie să ne-o reglăm mai întâi noi în cap”

Vadim Rață a subliniat că principalul motiv al lipsei de eficiență a formației ilfovene este de natură mentală. El a invocat totuși și lipsa de noroc a echipei sale.

Trebuie să facem ceva. Este al doilea meci în care avem ocazii dar adversarii ne dau gol. Suntem toți vinovați. Am alergat, am câștigat dueluri dar nu am băgat-o în poartă. Cred că concentrarea ne lipsește. Anul ăsta o dăm doar pe lângă. Trebuie să vedem și partea plină a paharului. Am avut azi 4 sau 5 ocazii. Ei nu si-au creat ocazii. Sperăm să se întoarcă și norocul cu fața la noi. Este în primul rând vorba despre muncă noastră la antrenament. Trebuie să ne-o reglăm mai întâi noi în cap”, a declarata Vadim Rață.

Citeste continuarea pe www.playsport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Auto Motor și Sport România a împlinit 25 de ani

Urmatoarea stire

Un vulcan uriaș adormit de 800 de ani “pare să se trezească”

Stiri pe aceeasi tema