LIVE Ziua 131 de război. Armata ucraineană s-a retras din Lisiciansk/ Londra anunță măsuri de sprijin pentru reconstrucția Ucrainei

Armata ucraineană a anunţat că soldaţii săi s-au retras din Lisiciansk, oraş-cheie din estul Ucrainei care se confruntă de mai multe săptămâni cu un violent asalt al trupelor ruse. În acest timp, statele occidentale discută despre reconstrucția Ucrainei după război iar Londra anunță măsuri de sprijin pentru reconstrucția Kievului: „Redresarea Ucrainei după războiul de agresiune al Rusiei va fi un simbol al puterii democraţiei asupra autocraţiei”, a declarat şefa diplomaţiei britanice.

Principalele evenimentele ale zilei de luni, 4 iulie 2022: 

Ora 07:25 Ministrul britanic de externe, Liz Truss, va prezenta luni un vast plan de sprijin pentru a ajuta Ucraina pe termen lung şi a participa la reconstrucţia ţării odată ce războiul cu Rusia se va termina, transmite AFP, citată de Agerpres. (detalii aici)

Ora 07:00 Armata ucraineană a anunţat că soldaţii săi s-au retras din Lisiciansk, oraş-cheie din estul Ucrainei care se confruntă de mai multe săptămâni cu un violent asalt al trupelor ruse, relatează Agerpres conform AFP. (detalii aici)

Recomandate

Ziua 128 de război. Rușii au atacat Odesa, după ce Ucraina i-a alungat de pe Insula Șerpilor / Cel puțin 18 morți, printre care 2 copii / Ucraina a început să exporte energie electrică spre UE, prin România, anunță Zelenski / Serghei Lavrov anunță o nouă ”cortină de fier” între Rusia și Occident

Citește și…

Citeste continuarea pe www.g4media.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

CFR Cluj. Florin Niță le-a dat răspunsul „feroviarilor” + Dan Petrescu, obligat să caute soluțiii!

Urmatoarea stire

Rapidiștii nu se tem de programul infernal din primele trei etape ale Superligii! Mesajul războinic trimis din Giulești

Stiri pe aceeasi tema