LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 107. IDF afirmă că trupele au descoperit un tunel Hamas folosit pentru a ține ostatici în Khan Younis La aproximativ 20 de metri sub pământ, IDF susține că a găsit un spațiu central. Hagari a declarat că ostaticii care s-au întors între timp în Israel au spus că acesta este locul unde și-au petrecut majoritatea timpului.IDF a permis jurnaliștilor străini să aibă acces la tuneluri înainte ca acestea să fie distruse vineri, a declarat Hagari.

Forțele de Apărare ale Israelului au declarat că trupele au descoperit un tunel în orașul Khan Younis din sudul Fâșiei Gaza, unde Hamas ar fi ținut ostatici, a declarat sâmbătă purtătorul de cuvânt al FDI, Daniel Hagari, într-o conferință de presă, conform CNN.

După ce trupele FDI s-au luptat și au ucis mai mulți luptători Hamas la intrare, au continuat să coboare în tunel, care conținea explozibili și uși rezistente la explozie, a declarat Hagari.

La aproximativ 20 de metri sub pământ, IDF susține că a găsit un spațiu central. Hagari a declarat că ostaticii care s-au întors între timp în Israel…

Citeste continuarea pe alephnews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema