Lista de produse de papetarie de care firma ta are nevoie

Odat─â cu ├«ncheierea perioadei concediilor, necesarul de produse de papet─ârie ├«ncepe s─â creasc─â fiindc─â oamenii se ├«ntorc la birou ╚Öi volumul de munc─â cre╚Öte. De regul─â, ├«n lunile estivale activitatea office este mai lejer─â, astfel c─â se consum─â mai pu╚Ťin─â h├órtie de imprimant─â ╚Öi se folosesc mai pu╚Ťine dosare ╚Öi bibliorafturi. ├Äns─â acum, cu sosirea toamnei, trebuie s─â te preg─âte╚Öti pentru noi provoc─âri la locul de munc─â.

Pentru ca organizarea de toamn─â s─â nu ├«╚Ťi ocupe mult timp ╚Öi s─â nu ├«╚Ťi consume energia, cel mai simplu este s─â ├«ntocme╚Öti o list─â cu tot ceea ce are nevoie compania. Discut─â cu fiecare departament ├«n parte ╚Öi afl─â de ce obiecte de birotic─â sau papet─ârie au nevoie, apoi nu mai sta pe g├ónduri, ci d─â o comand─â online ÔÇô simplu ╚Öi rapid.

Așadar, iată ce nu ar trebui să lipsească de pe lista ta în această perioadă a anului.

Hârtie pentru imprimantă

Unul dintre primele produse de papet─ârie al c─ârui stoc ar trebui s─â ├«l verifici de la ├«nceput este h├órtia pentru imprimant─â. Dac─â se afl─â printre obiectele care se epuizeaz─â primele, atunci cu at├ót mai mult trebuie s─â dai comand─â rapid. F─â o investi╚Ťie inteligent─â ╚Öi pune ├«n co╚Öul de cump─âr─âturi un pachet cu 500 de coli de h├órtie cu opacitate mare ╚Öi grad de alb ridicat. Multe zile de acum ├«ncolo vei sta f─âr─â griji ├«n privin╚Ťa stocului.

Formulare tipizate

Ia leg─âtura cu colegii de la departamentele de contabilitate, resurse umane ori achizi╚Ťii ╚Öi afl─â cum stau cu stocul la capitolul formularelor tipizate. Dup─â ├«ntoarcerea colegilor din concediu, acestea vor fi solicitate tot mai des. Nu numai c─â u╚Öureaz─â activitatea salaria╚Ťilor, dar exist─â ╚Öi cazuri ├«n care sunt obligatorii, potrivit legisla╚Ťiei ├«n vigoare. A╚Öadar, nu trata cu indiferen╚Ť─â stocul de formulare tipizate fiindc─â compania poate fi sanc╚Ťionat─â cu amend─â dac─â nu prezint─â actele necesare la o posibil─â inspec╚Ťie.

Pe lista celor mai folosite formulare tipizate se afl─â: facturierul, formularul decont de cheltuieli, bonul de consum, dispozi╚Ťiile de plat─â, registrul intr─âri-ie╚Öiri ╚Öi foile de parcurs.

Plicuri

Alte produse de papet─ârie pe care este indicat s─â le bifezi la organizarea de toamn─â sunt plicurile. Fie c─â folosi╚Ťi plicuri standard, cu burduf sau anti╚Öoc, de h├órtie ori de plastic, aceste piese nu trebuie s─â fie zero pe stoc. Pot s─â apar─â situa╚Ťii ├«n care ai mare nevoie de ele ╚Öi s─â nu ai niciun model la ├«ndem├ón─â. Ia ├«n calcul c─â pot fi utilizate ├«ntr-o mul╚Ťime de cazuri precum trimiterea invita╚Ťiilor, expedierea contractelor, a facturilor ╚Öi a altor tipuri de acte.

Instrumente de scris

De╚Öi nu mai sunt la fel de folosite ca ├«nainte, gra╚Ťie digitaliz─ârii, totu╚Öi instrumentele de scris nu lipsesc de pe lista de necesar a unei firme. Activit─â╚Ťi precum semnarea actelor, completarea documentelor ori notarea informa╚Ťiilor te pot pune ├«n ├«ncurc─âtur─â dac─â nu ai un pix ori un stilou la ├«ndem├ón─â pe birou.

Primele spa╚Ťii care trebuie verificate sunt birourile managerilor, biroul de recep╚Ťie ori secretariat ╚Öi s─âlile de ╚Öedin╚Ťe. Asigur─â-te c─â pixurile, stilourile ╚Öi markerele sunt la locul lor ╚Öi c─â pot fi folosite ├«n continuare.

Dosare

Piese importante ├«n organizarea de toamn─â sunt ╚Öi dosarele. ├Äncepe o nou─â etap─â ├«n companie, astfel c─â trebuie aranjate vechile acte ╚Öi depozitate cu aten╚Ťie. F─âr─â dosare suplimentare nu vei putea s─â faci ace╚Öti pa╚Öi pentru optimizarea spa╚Ťiului office. La final, birourile vor fi mai ordonate, iar actele vor fi aranjate perfect pe categorii. Colegii t─âi ├«ntor╚Öi din concediu vor fi impresiona╚Ťi de toat─â munca ta depus─â.

Indiferent dacă stocul de produse de papetărie este epuizat ori nu, activitatea se va intensifica în curând, astfel că este recomandat să nu mai amâni organizarea de toamnă.

Citeste continuarea pe business24.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Ziua 218. Ucraina a cucerit ├«ntreg teritoriul ora┼čului Kupiansk. Moscova preg─âte╚Öte festivit─â╚Ťi pentru anex─âri

Urmatoarea stire

Actorul Alexandru Arșinel a murit

Stiri pe aceeasi tema

ce alegi in functie de necesitatile tale

Stilul de via╚Ť─â ├«╚Ťi influen╚Ťeaz─â majoritatea alegerilor importante, fie c─â este vorba de casa ├«n care locuie╚Öti sau…