Lisa Marie Presley, la un pas de moarte. Fiica lui Elvis Presley a fost resuscitată după un stop cardiacClipe tensionate, la limita dintre viaţă şi moarte, pentru Lisa Marie Presley. Fiica Regelui Rock-and-Roll-ului Elvis Presley, în vârstă de 54 de ani, ar fi suferit un stop cardiac în timp ce se afla acasă, în oraşul Calabasas din California.

Lisa Marie Presley, la un pas de moarte

Surse medicale au declarat pentru TMZ că echipajele chemate de urgenţă la locuinţa cântăreţei au resuscitat-o cu succes, iar Lisa Marie Presley şi-a recăpătat pulsul după administrarea unei injecţii cu adrenalină. Ulterior, fiica lui Elvis a fost transportată la spital, de unde nu au mai fost transmise noi informaţii cu privire la starea ei de sănătate.

Lisa Marie Presley şi mama sa, actriţa Priscilla Presley, au participat recent la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, unde Austin Butler a fost premiat pentru rolul din filmul “Elvis”. Amândouă au fost fotografiate cu ochii în lacrimi, emoţionate de discursul tânărului actor.

Lisa Marie Presley a urmat paşii tatălui său şi, îndrăgostită de muzică, a devenit cântăreaţă şi compozitoare. Are trei copii, dintre care Riley Keough a urmat o carieră artistică şi a devenit actriţă. Deţine în continuare moşia Graceland, faimoasa proprietate a tatălui său, Elvis Presley.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

MacBook Pro cu display OLED și Touch Screen din 2025

Urmatoarea stire

Fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie, dusă la spital după ce a suferit un stop cardiac

Stiri pe aceeasi tema