Lionel Messi, anunțul momentului! Ce a spus starul argentinian despre viitorul său


SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 21 Octombrie 2022, 16:45

Data actualizarii: Vineri 21 Octombrie 2022, 16:43

Lionel Messi a petrecut o viață întreagă la FC Barcelona, înainte să se transfere la sfârșitul verii din 2021 la Paris Saint-Germain, moment în care cota sa pe piață, potrivit site-urilor de specialitate, era de 80 milioane de euro. Acum, starul argentinian valorează nu mai puțin de 50 milioane.

Extrema dreaptă a bifat 164 de apariții pentru reprezentativa de fotbal a Argentinei, pentru care a reușit să înscrie 90 de goluri. Recent, Messi a vorbit în cadrul unui interviu despre cariera sa, evidențiind ce va face după Campionatul Mondial din Qatar de anul acesta.

Messi: „Viitorul meu depinde de cum mă simt”

„Sunt norocos că pot participa la acest Campionat Mondial la 35 de ani. Trebuie să fim realiști, totuși. Mă simt foarte bine din punct de vedere fizic, mult mai bine decât anul trecut. Atât mental, cât și fizic.

Câteodată mă gândesc că mi-ar plăcea să mai am 25 de ani și să am toată cariera în față, din nou. Viitorul meu va depinde mult de cum mă simt în mod personal și fizic, mai presus de toate.

După acest Campionat Mondial, o să văd ce se va întâmpla cu cariera mea”, au fost cuvintele lui Lionel Messi, în cadrul unui interviu cu DirectTV, citat de publicația marca.com.

Carirea lui Lionel Messi

Messi a bifat 778 de apariții în tricoul FC Barcelonei, unde a reușit să se impună pe tabelă de 672 de ori și să paseze decisiv în 303 situații.

La Paris Saint-Germain, argentinianul a evoluat în 48 de partide, marcând doar 19 goluri și oferind 23 de assisturi, în peste 4000 de minute.

Citeste continuarea pe www.sport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Îi moare copilul din cauza facturilor uriașe! Fetița paralizată este conectată la aparate: «Nu am cu ce să plătesc»

Urmatoarea stire

Un tratament a furnizat rezultate promițătoare împotriva SLA într-un studiu restrâns

Stiri pe aceeasi tema