Limba română este printre cele mai frumoase din întreaga lume. Care ar fi cea mai dificilăNu există multe studii făcute pe limbile vorbite în întreaga lume.Lingviștii nu vor ca locuitorii unui anumit stat să se simtă ofensați de opinii subiective.Limba română a fost printre cele mai apreciate.

Limba română este printre cele mai frumoase din întreaga lume, arată o cercetare făcută pe ascultători englezi, chinezi și semiți. Peste 800 de persoane au acordat note pentru fiecare limbă vorbită, iar rezultatele finale plasează limba noastră printre cele mai plăcute la auz.

În primul rând, nu există multe studii făcute pe limbile vorbite în întreaga lume. Motivul este simplu. Lingviștii nu vor ca locuitorii unui anumit stat să se simtă ofensați de opinii subiective. Totuși, există câteva preconcepții. Care e cea mai dificilă limbă pe care ai auzit-o? Germana? Studiul i-a pus pe oameni în fața următorului fapt. Au ascultat un filmuleț despre viața lui Iisus tradus în 228 de limbi și au acordat note pentru fiecare dintre acestea.

Limba…

Citeste continuarea pe alephnews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema