Lili Sandu, dezvăluiri din culisele emisiunii „Vorbește lumea”: „La mine nu a contat niciodată” VIDEO EXCLUSIV


Convocată inițial în proiectul „Vorbește lumea” de la Pro TV pentru a-i ține locul Adelei Popescu, fosta prezentatoare, Lili Sandu a reușit să se integreze perfect și să facă echipă nu doar cu băieții – Bogdan Ciudoiu și Shurubel – în calitate de copprezentatori, ci și cu restul oamenilor care pun umărul zi de zi ca emisiunea live să țină oamenii în fața micului ecran.

Lili Sandu dă din casă. Ce se întâmplă în culisele emisiunii „Vorbește lumea”. „Pe Bogdan și pe Shurubel…”

În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, Lili Sandu a făcut dezvăluiri din culisele formatului TV, susținând că și-a făcut treaba cât a putut de bine, ceea ce face și în prezent, când este titulară la „Vorbește lumea”.

Vedeta ne-a mărturisit că este interesantă de actorie și că așteaptă rolul care să o pună în valoare, indiferent că proiectul va fi pe micul sau pe marele ecran.

Lili Sandu are o familie frumoasă

Lili Sandu are parte de o familie frumoasă, ea și Silviu Țolu devenind pentru prima oară părinți în urmă cu aproape 3 ani, când în viața lor a intrat Thomas Jay. În vârstă de 44 de ani, vedeta Pro TV nu are planuri de mărire a familiei și nici fiul nu îi mai cere vreun partener de joacă.

„La un moment dat îi citeam o poveste cu peștișorul de aur și l-am întrebat: mami, dar ție ce dorință ai vrea să îți îndeplinească peștișorul de aur? Era mai mic, avea până în 2 ani. Și mi-a zis: o sulioală. De atunci nu a mai zis nimic. L-am mai întrebat o dată, dar mi-a zis:  Nu, vreau să fiu singur . De ce?  Ca să am toate jucăriile!  Ok, asta zic și eu, mai bine așa! Dar, na, nu știu! Dumnezeu știe mai bine, așa cum a hotărât ca să îl aducă pe Thomy în viața noastră, așa o să hotărască mai departe dacă se va mai întâmpla”, ne-a mărturisit prezentatoarea TV.

Lili Sandu: „La mine nu a contat asta niciodată că sunt sau că nu sunt titulară”

Lili Sandu se simte ca peștele în apă la emisiunea matinală de la Pro TV, unde inițial i-a ținut locul Adelei Popescu, fosta prezentatoare, care, după proiectul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a decis să facă o pauză mai mare pe micul ecran și să revină din toamnă la cârma unui alt proiect.

În aceste condiții, Lili Sandu a rămas prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea”, provocare pe care a tratat-o cu multă seriozitate din primul moment.

Ce nu a contat niciodată pentru Lili Sandu

„La mine nu a contat asta niciodată că sunt sau că nu sunt titulară, îmi fac treaba cu tot sufletul și cu toată pasiunea și cred că asta se și vede. Sper că transmit asta dincolo de ecran. Mă înțeleg extrem de bine cu toată echipa, adică ce vedeți voi în fața camerei – mă vedeți pe mine, pe Bogdan și pe Shurubel  și pe colegele noastre atunci când se mai filmează.

Echipa Vorbește Lumea, foarte mare

Este o mică…

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema