Liderii Transnistriei se tem de atacuri teroriste venite din Republica Moldova. Tensiunile din regiune se intensific─âSambata, 24 Februarie 2024, ora 15:22

234 citiri

Moscova este preg─âtit─â s─â ac╚Ťioneze ├«n Transnistria FOTO X

Transnistria, prin vocea pre╚Öedintelui nerecunoscut interna╚Ťional Vadim Krasnoselsky, reclam─â c─â grupuri paramilitare se preg─âtesc ├«n Republica Moldova s─â saboteze instala┼úiile militare din regiune.

Separa╚Ťi╚Ötii sus╚Ťin c─â exper╚Ťi pretins str─âini preg─âtesc grupuri de lupt─â ├«n Moldova, care includ, ├«n special, ucraineni, pentru a desf─â╚Öura acte de terorism ╚Öi sabotaje la instala╚Ťiile militare din Transnistria. Potrivit lui Krasnoselskyi, OSCE a fost sesizat─â, dar nu exist─â nicio reac╚Ťie din partea acestei organiza╚Ťii.

Anterior, opoziţia locală prin liderul lor Genadi Chorba a raportat că Transnistria s-ar putea alipi Federaţiei Ruse pe 28 februarie.

Pe pagina sa de Facebook, el a scris c─â ÔÇ×un congres al deputa╚Ťilor de toate nivelurileÔÇŁ este programat pentru aceast─â dat─â la Tiraspol. Potrivit lui Chorba, la aceste ├«nt├ólniri ar trebui…

Citeste continuarea pe ziare.com

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema