Liberala Cătălina Popa vrea ca managerul Casei de Cultură Huși să vină la prima întâlnire cu aleșii în Consiliul Local! – Vremea noua


– Advertisement –

Cătălina Popa

IDEI… La cea mai recentă ședință de Consiliu Local, mai exact cea din 31 ianuarie, s-a luat în discuție proiectul privind organizarea evaluării anuale a managementului Casei de Cultură „Alexandru Giugaru”, dar și stabilirea reprezentanților Consiliului Local în comisia de evaluare și, respectiv, în comisia de soluționare a contestaților. Consiliera Cătălina Popa a fost de părere că ar fi bine dacă managerul acestei instituții ar veni într-o ședință de Consiliu Local, întrucât, până acum nu s-a întâmplat acest lucru.

„Rugămintea mea este să o aduceți pe doamna manager a Casei de Cultură Huși în Consiliu Local, căci de 7 ani de când este acolo nu a fost niciodată”, a susținut Cătălina Popa. „În fiecare an și-a făcut raport de activitate, am văzut ce-a făcut”, a răspuns viceprimarul Ioan Valeriu Ciupilan. Liberala Cătălina Popa a insistat asupra necesității unei asemenea întrevederi cu cea care conduce instituția. „Ar trebui să ne intereseze, mai ales că s-au mai întâmplat anumite lucruri care, în decursul timpului, nu au fost chiar ok”, a spus consiliera Popa. Când s-a trecut la vot, liberalii au vrut să facă o schimbare a reprezentantului lor din comisia de soluționare a contestațiilor, respectiv ca doamna Popa să îl înlocuiască pe avocatul Adrian Cocuz, numai că ori din pricina deciziei bruște, ori din cauză că ideea consilierei Cătălina Popa nu a fost suficient susținută de proprii colegi de partid, liberalii din Consiliu Local… s-au cam bâlbâit în decizii. Inițial au spus că avocatul Cocuz nu își mai dorește să fie în comisie și de aceea o numesc pe Cătălina Popa. Apoi au ezitat, iar liberala a anunțat că se retrage, pentru ca, într-un sfârșit, după ce viceprimarul Ioan Valeriu Ciupilan a spus, destul de frust, cu subiect și predicat, că nu și-o dorește pe Cătălina Popa în vreo comisie la Casa de Cultură, liberalii au cedat, cam ușor, ce-i drept, și l-au lăsat tot pe avocatul Adrian Cocuz să fie în comisia de soluționare a contestațiilor, dar nu la propunerea lor, ci, surprinzător, a viceprimarului Ioan Valeriu Ciupilan.

– Advertisement –

Citeste continuarea pe www.vremeanoua.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Viața lui Michelle Yeoh, femeia din spatele pictogramei

Urmatoarea stire

Drama trăită de Vladimir Găitan: a pierdut șapte copii VIDEO

Stiri pe aceeasi tema