Leonardo DiCaprio își adoră mama. L-a însoțit în vacanță la St. Tropez. Irmelin, fotografiată într-o rochie scurtă, alături de fiul eiArticol publicat 20 iulie 2023

Leonardo DiCaprio și Tobey Maguire își petrec vacanța în Europa. Cei doi actori au sosit celebrul Club 55 din St. Tropez, după ce au petrecut pe iahturi alături de prieteni. Starul câștigător al premiului Oscar a fost însoțit acum și de mama sa, Irmelin DiCaprio.

Leonardo DiCaprio are o relație excelentă cu părinții săi, George și Irmelin. Aceștia l-au însoțit adesea pe covorul roșu la diverse ceremonii de premiere. Pe tatăl său, realizator de benzi desenate și omul care l-a învățat tot ce știe, actorul din „Titanic” îl descrie drept „o forță”.  Luna trecută, cei doi au fost fotografiați bucurându-se de momente împreună, la un restaurant din Londra.

Părinții lui DiCaprio au divorțat când el avea un an, iar George (79 de ani) s-a căsătorit cu Peggy Farrar în 1995.

Irmelin DiCaprio s-a născut pe 15 februarie 1945 în Oer-Erkenschwick, Germania. Este actriță și producătoare, cunoscută pentru The 11th Hour (2007).

Leo și Tobey, ambii în vârstă de 48 de ani, și-au făcut intrarea la Club 55 după ce au ajuns cu o barcă cu motor. Amândoi au purtat ținute lejere. Starul din „Wolf Of Wall Street” nu a renunțat la masca facială cu care este văzut adesea de când a început pandemia.

Tobey Maguire arrives at the Club 55 during holidays in St Tropez
Tobey Maguire sosește la Club 55 din St Tropez. Profimedia
Tobey Maguire leaves the Club 55 during holidays in St Tropez
Tobey Maguire, la Club 55 în St Tropez. Profimedia

Noile imagini din Franța vin după ce DiCaprio a fost fotografiat distrându-se cu un grup de prieteni pe iaht, vinerea trecută.

.
Leonardo DiCaprio și prietenii vizitează Club 55 Beach în Saint-Tropez. Profimedia

El a plecat în Franța, după ce joi seară a petrecut la Londra, la petrecerea de vară organizată de revista Vogue, unde au fost prezente Maya Jama și Neelam Gill, ambele în vârstă de 28 de ani, despre care s-a scris că ar fi avut relații cu DiCaprio. Neelam a fost zărită pe iahtul acestuia, luna trecută, pe Coasta Amalfi.

În ceea ce-l privește pe Maguire, este singur de la divorțul din 2016 de soția sa, Jennifer Meyer.

Citeste continuarea pe www.filmnow.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema