”Leii din Banat”, învinși de campioana U-BT la Cluj


Foto: U-BT Cluj-Napoca / Facebook

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara nu a putut lega, cel puțin deocamdată, două rezultate pozitive în Grupa 1-10 a Ligii Naționale. ”Leii” au fost învinși în această seară, scor 65-74, în Polivalenta clujeană de către campioana și proaspăta câștigătoare a Cupei – U-BT, după ce începuseră săptămâna prin victoria cu CSU Sibiu.

Ardelenii veneau după un meci cu scandal la Oradea, unde au cedat, dar nu au făcut pasul greșit acasă cu alb-violeții.

Prima parte s-a încheiat cu un avantaj de șapte puncte pentru gazde (30-37). Clujul a câștigat și sfertul 3 (15-24), dar timișorenii au recuperat multe puncte în ultima pătrime și s-au apropiat la șase puncte pe final. Surpriza nu s-a produs însă în ciuda segmentului de joc acontat de violeți (20-13).

Kasey Shepherd și Emanuel Câțe au fost cei mai buni marcatori ai întâlnirii, ambii cu câte 14 puncte. Pentru SCM principalii realizatori azi au fost Igor Kesar și Edward Petrescu, ambii 12 puncte. Ceilalți marcatori ai bănățenilor au fost: McClellan 11 pt., Djokovic 8, Mirkovic 6, Strong 5, Gajic 5, Lazar 4 și Năsturescu 2.

Pentru SCM Timișoara urmează meciul de la Craiova, SCM U, programat miercuri, de la ora 19.00. ”Leii din Banat” au rămas cu doar o victorie în această fază superioară a competiției, în total patru succese contorizate.

Citeste continuarea pe www.pressalert.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Ministrul Transporturilor anunță că a fost lansată licitația pentru contractul de finalizare a lucrărilor pentru tronsonul 1 (cu o lungime de 17,7 km) din drumul expres Craiova-Piteşti. Valoarea estimată a contractului se ridică la 544 milioane de lei.

Urmatoarea stire

Un bătrân și-a dat foc la valiza cu bani şi la gospodărie

Stiri pe aceeasi tema