Legătura nebănuită dintre Ionuț Chirilă și Patrick Mouratoglou, antrenorul româncei Simona Halep


Antrenorul româncei Simona Halep ascunde o legătură mai puţin ştiută între el și fiica lui Ionuț Chirilă. Cei doi se cunosc de mai mulți ani. Ce secrete ascund cei doi.

Care este legătura neștiută dintre Ionuț Chirilă și Patrick Mouratoglou

Fiul fostului mare jurnalist Ionuț Chirilă locuiește de o bună perioadă de timp în sudul Franței, la Cannes. El a îndemnat-o și pe sora sa să se mute în Franța, iar tânăra a decis că vrea să facă performanță în tenis. Ea nu a reușit să se impună în sportul alb, dar a absolvit academia lui Patrick Mouratoglou, care se află undeva în localitatea Biot, între Nice și Cannes.

Ionuț Chirilă a vorbit despre relația pe care o are cu antrenorul româncei Simona Halep. Tehnicianul a recunoscut că îl cunoaște foarte francezul care a ajutat-o pe Serena Williams să câștige nu mai puțin de 10 dintre cele 23 de trofee de Grand Slam.

”Acolo tu alegeai dacă faci școală în franceză sau faci sistemul american”

Antrenorul român a dezvăluit că obișnuiește să îl alinte pe reputatul antrenor francez drept „Mourato”.

Ionuț Chirilă a vorbit, totodată, despre condițiile pe care fiica lui le-a găsit la academia lui Patrick Mouratoglou. Fiica sa are acum 27 de ani, dar nu jucat deloc la profesioniști, căci a ales să se reprofileze.

Ne cunoaștem foarte bine, da. Fiica mea a absolvit școala de tenis a lui Mourtoglou, a făcut patru ani acolo. E cea mai importantă academie din Europa. Este o academie care cuprinde tot.

În Franța, ca să poți să faci sport de performanță, se face școală privată. Așa e în Franța, învățământul e obligatoriu și dimineață, dar și după-amiază. Acolo veneau niște profesori, iar tu alegeai dacă faci școală în franceză sau faci sistemul american.

Ea a făcut sistemul american, pentru că urma să ajungă la o universitate în America. Învăța dimineața, de la 08:00 la 12:00, după aceea masă, apoi antrenamente, de la 13:00 la 19:00. Șase ore pe zi!”, a povestit Ionuț Chirilă, conform gsp.ro.

Citeste continuarea pe www.playsport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Justiția rusă revocă ultima licență de presă a ziarului independent Novaia Gazeta

Urmatoarea stire

Peste 6.200 de elevi vor primi bani pentru rechizite școlare în județul Galați

Stiri pe aceeasi tema

Live Video&Score | CSM București

Liga Națiunilor: Olanda – Belgia, duminică, 21:45, Digi Sport 2 Liga Națiunilor: Danemarca – Franța, duminică, 21:45, Digi…