”Le-am acceptat de fiecare dată crezând că sunt din partea casei”


Sambata, 15 Iulie 2023, ora 17:32

453 citiri

Mâncare la o tavernă din Grecia FOTO Facebook/ Forum Halkidiki

Mulți dintre românii care ajung în Grecia revin în fiecare sezon estival, cuceriți de peisaje, de gastronomie și de ospitalitatea gazdelor.

Unii au parte de experiențe care îi nemulțumesc și le relatează în mediul online.

Este cazul unei românce aflate în prima sa vacanță în Grecia. Aceasta s-a plâns că a descoperit cu surprindere pe bonul primit la tavernă că produsele primite fără a fi cerute trebuie de fapt plătite și nu sunt oferite gratuit din partea casei, așa cum a crezut.

“Un fel de înșelătorie făcută cu zâmbetul pe buze”

“Atrag atenția, celor care asemenea nouă sunt pentru prima dată în Grecia, asupra unui aspect legat de “ospitalitatea” grecească.

Suntem în Nikiti de 4 zile și cu excepția locației Giromania, înainte de a comanda mâncare și de băut chelnerul îți aduce o sticlă cu apă plată (1 l sau 1,5 l) și un coș cu câteva felii de pâine (5-6 buc.). Noi le-am acceptat de fiecare dată crezând că sunt din partea casei.

Însă astăzi, la un calcul mai atent al bonului și după ce am cerut explicații am aflat că apa se taxează cu aprox.2-2,5 euro sticla și cu până la 5,6 euro pâinea. Atâta timp cât acest aspect nu este prezentat de la început, e un fel de înșelătorie făcută cu zâmbetul pe buze, nelipsit ospătarilor sau patronilor de taverne/restaurante“, a scris aceasta pe grupul Forum Halkidiki, de pe Facebook.

Citeste continuarea pe ziare.com

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema