Ladislau Boloni tranșează conflictul cu Ionel Ganea: “Nu pot să accept oamenii care nu au cei șapte ani de acasă”


Ladislau Boloni a vorbit despre conflictul pe care l-a avut în trecut cu Ionel Ganea, în care fostul atacant a fost la un pas să îl bată pe teren în timpul unui meci.

Boloni și Ganea au fost aproape de bătaie în toamna lui 2001, în timpul partidei cu Italia. Atacantul a fost nemulțumit de faptul că Boloni a vrut să îl introducă abia pe final și a fost pe cale să îl bată pe selecționer.

La mai bine de 20 de ani distanță de la acel episod, Boloni a afirmat că nu uită lipsa de educație a lui Ganea nici până astăzi.

“Anumite lucruri, nu vreau sa spun care, depaseau puri si simplul bunul simt si dadeau dovada de lipsa de educatie. Ma refer la incidentul cu Ganea. Nici acum nu pot sa accept oamenii care nu au cei sapte ani de acasa, un proverb romanesc deosebit de bun si de adevarat. Iar cand bunul simt si educatia primara sunt depasite, nu e acceptabil nici cand esti antrenor incepator, nici cand esti mai in varsta”, a spus Boloni pentru ediția tipărită a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Despre acel incident a vorbit în trecut și Cristian Bivolaru, care era oficial al FRF la acel moment. Bivolaru a dezvăluit că Ganea a fost pe cale să-l bată pe Boloni.

“Ţin minte că la acel meci stăteam pe bancă lîngă Boloni. L-a chemat pe Ganea, dar acesta a refuzat să vină. M-am dus personal să-l conving şi am reuşit să-l aduc la bancă. Atunci el a răbufnit la adresa lui Loţi, spunându-i «Bine mă, eu mă încălzesc 80 de minute şi tu mă bagi pe final?». El dăduse golul victoriei în partida cu Lituania şi cred că era normal pe undeva să fie supărat. Atunci a sărit să-l şi lovească pe Boloni, dar nu am realizat pe moment gravitatea incidentului. Oricum, Ionel este un suflet mare, care a făcut multe lucruri bune la echipa naţională”, a spus Bivolaru la GSPTV.

Ulterior, Boloni a refuzat să-l mai primească pe Ionel Ganea în autocarul echipei naționale și l-a lăsat la stadion.

Citeste continuarea pe spotmedia.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema