Laborator de droguri, descoperit în apartamentul unui bărbat din București. Polițiștii au găsit 80 de kilograme de substanțe interzise / FOTO  • Un bărbat din București și-a transformat apartamentul în laborator de droguri
  • Polițiștii au ridicat o mulțime de tipuri de substanțe interzise

Românii sunt tot mai inventivi atunci când vine vorba despre modul de a face bani, însă de cele mai multe ori, acestea ajuns în vizorul polițiștilor. Este și cazul unui bărbat din București, care și-a construit un laborator de droguri în apartamentul propriu. Polițiștii au efectuat percheziții și au găsit o mulțime de substante halucinogene, ustensile pentru preparare, dar și semințe și spații de cultivare a drogurilor.

Un laborator de droguri a fost găsit în apartamentul unui bărbat din București

Bărbatul în vârstă de 44 de ani a construit o întreagă revoltă de droguri de mare risc. Polițiștii au efectuat percheziții și au găsit cinci kilograme de fragmente vegetale de ciuperci uscate, care au efect halucinogen, timbre și zahăr cubic, pe care erau imprimate mai multe substanțe care provoacă halucinații, cum ar fi LSD, cinci grame de DMT și 591 de capsule de ciuperci tăiate mărunt.

Decoperirea nu s-a oprit aici, deoarece bărbatul și-a creat o întreagă recoltă de droguri, astfel că polițiștii au găsit 80 de kilograme de pământ cu semințe de ciuperci, 10 comprimate și diferite ustensile specifice, două cântare, kit-uri și aparatura specifică acestei activități.

”În urma percheziţiei, poliţiştii şi procurorii au descoperit şi ridicat aproximativ 5.000 de grame de fragmente vegetale uscate de ciuperci, conţinând substanţe cu efect halucinogen, multiple bucăţi de timbre şi zahăr cubic, imprimate cu LSD, aproximativ 5 grame de DMT, 591 de capsule cu ciuperci mărunţite, aproximativ 80 de kilograme de pământ însămânţat cu ciuperci în diverse stadii de creştere, zece comprimate, două cântare, precum şi kit-uri şi aparatură specifică pentru cultivarea, creşterea şi deshidratarea ciupercilor cu efect halucinogen”, a informat Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Ce pedeapsă a primit

În urma descoperirii laboratului, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. La acțiunea desfășurată de oamenii legii au participat polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și au fost ajutați de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Mai mult, Poliția Română a făcut publice imagini de la fața locului.

Citește și: Un traficant de droguri thailandez s-a operat ca să arate ca un coreean frumos. Autoritățile l-au prins chiar dacă și-a schimbat fața

Citeste continuarea pe spynews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema