La operă contează foarte mult personajele principaleAlin Stoica, tenor la Opera Română, a fost invitatul lui Ion Cristoiu într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta spune că e foarte greu a muri în operă. Urmăriți aici, integral, emisiunea „Față în față cu Ion Cristoiu”

„Sunt sigur că în Occident se promovează mai mult opera. Oamenii vin la operă să vadă un tot. La operă contează foarte mult personajele principale. Contează foarte mult să știi ce ai de făcut pe scenă.

Vocea și talentul actoricesc contează foarte mult, în mod egal. Din punctul meu de vedere, consider vocea totuși este pe primul loc la

Contează foarte mult și actoria, din această cauză facem și actorie. La Conservator am studiat actoria. Suntem actori care cântă. E foarte greu a muri în operă. 

Când eram mic mergeam la colindat. Vocea mi-am dezvoltat-o singur, cântând. Nașa mea m-a îndrumat spre muzică. Bunicului meu, care era inginer de aviație, îi plăcea muzica. Cred în destin și în oamenii care apar în viețile noastre”, a spus Alin Stoica.

Emisiunea o puteți urmări pe gandul.ro, pe pagina de Facebook Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema