La 17 ani, Mădălina, o copilă din satul prahovean Piatra, a renunțat la școală pentru a-și crește frații mai miciLa doar 17 ani s-a văzut nevoită să abandoneze școala și să devină „mamă” pentru cei șase frățiori pe care îi are. Lacrimile Mădălinei, o adolescentă din satul prahovean Piatra, au încetat parcă să mai curgă atunci când și-a văzut mama moartă în casă, din cauza unei intoxicații provocată de un coș de fum necurățat. Suferința fetei descrie dureros nu doar propria poveste, ci și drama unei întregi familii. Șapte copii pentru care fericirea se rezumă la o farfurie cu mâncare pe masă și căldură în încăperea ce pentru ei înseamnă cămin, înseamnă acasă.

David, Liviu, Iliuță, Alexandra, Bianca, Denisa și Mădălina. Șapte suflete chinuite, care o viață au trăit în sărăcie și care au mai primit o palmă nedreaptă, atunci când au rămas fără mamă, în urmă cu două săptămâni.

Maturizată înainte de vreme, Mădălina, fata cea mare, e acum stâlpul casei. Fără voia ei a trebuit să se sacrifice și să își asume…

Citeste continuarea pe www.observatorulph.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema