”L-au adus pe Messi al antrenorilor la FC Argeș!”


Jean Vlădoiu, fost  director sportiv al FC Argeș, a vorbit în presa despre situația de la FC Argeș. Vlădoiu a analizat deciziile care s-au luat la echipă în ultimul timp, decizii care au se pare că se reflectă în rezultatele care au dus echipa la fundul clasamentului Ligii I.

“L-au adus pe Messi al antrenorilor (n.n. Marius Croitoru) și echipa a ajuns să facă cantonamentul la Pitești. Ați mai pomenit așa ceva? Au făcut greșeli foarte multe! Pe vremea noastră, o dată la șase luni mergeam câte 10 zile în Austria. Ei acum au fost într-o vacanță continuă și au ajuns să se vaite de rezultate”, a afirmat Jean Vlădoiu, pentru ProSport.

FC Argeș, penultima clasată în play-out-ul SuperLigii, mai nou este  afectată și de un conflict intern. Golgheterul echipei, Arnold Garita, s-a bătut la ultimul antrenament cu un coechipier, iar clubul a decis să-l excludă din lot pe atacant.

SPAȚIU PUBLICITAR

”Dumnezeu le arată că au greșit față de noi! De când sunt în fotbal n-am fost șomer timp de șase luni. Și-au bătut joc de munca mea și a lui Andrei Prepeliță, un copil extraordinar. Am luat echipa de pe ultimul loc și am realizat lucruri senzaționale, dar mi-a fost schimbat antrenorul. Am fost șocat!

Aud că Garita nu e pregătit, că echipa nu e pregătită. Păi cei care au venit în locul nostru ce au făcut? Eu mergeam la fiecare antrenament al lui Andrei Prepeliță. Noi am avut nopți nedormite înainte să fie adus Garita. Îl excluzi pe Garita într-un moment în care ai nevoie de el ca de aer. Scopul tău e să ajuți echipa, ai nevoie de puncte ca să nu retrogradezi. Este crucială o victorie cu Chindia, să poți ajunge la baraj.

Vestiarul nu e unit, aici intervine antrenorul. Eu eram la fiecare antrenament, foarte bine a gestionat situația Andrei Prepeliță. N-am avut, în doi ani, conflicte de genul ăsta. Cred că Garita e un om extraordinar, el era cu voia bună, un tip haios. Am văzut că se îmbrâncesc jucătorii pentru că nu știu cine să bată lovitura liberă. Așa ceva n-am văzut poate decât în ligi inferioare. În prima ligă n-am văzut”, a spus Jean Vlădoiu, la emisiunea Liga Digi Sport.

 

Citeste continuarea pe bitpress.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema