„Judecând logic, eu cred că nu au nicio șansă!” Fostul român de pe banca lui Pyunik Erevan dă verdictul pentru echipa lui Dan Petrescu, în Liga Campionilor


Mihai Stoichiță (68 de ani) a antrenat în Armenia, la Pyunik Erevan. Spune că Dan Petrescu a ales bine tactica prudenței. Fotbalul local este imprevizibil. Totuși, CFR Cluj nu va avea probleme în retur, este convins directorul tehnic al FRF.

Dan Petrescu a aplicat strategia cunoscută. Pyunik Erevan a devenit, brusc, Real Madrid din Armenia. Cu toate acestea, campioana Superligii a dominat prima manșă a primului tur preliminar din Liga Campionilor. S-a terminat indecis, 0-0, prilej pentru Marius Șumudică să lanseze o nouă serie de ironii la adresa lui Dan Petrescu.

Mihai Stoichiță a antrenat la Pyunik Erevan și dă verdictul pentru CFR Cluj, în preliminariile Ligii

Mihai Stoichiță este convins că Dan Petrescu și-a făcut bine temele și că jocul etalat de ardeleni este unul premeditat. Vârful de formă va fi atins în tururile superioare din preliminarii.

„Dan Petrescu a fost circumspect pentru că a văzut România cu Armenia, pentru că te pune pe gânduri un astfel de rezultat. E pe teren necunoscut. Nu știi ce jucători aduc, ce randament dau.

Eu când am fost în Armenia, eram deja de 6 luni, și mi-au adus vreo 14 jucători argentinieni, pentru că au o comunitate puternică în Argentina. Eu am adus niște români. Deci, e greu să înțelegi sistemul ăsta. Poți să ai surpriza ca o echipă să aibă succes din neant.

E bine că Dan a făcut treaba asta, să fie circumspect. Echipa lui nu are ritm de joc e normal. E mai bine să fii circumspect, să iei acest drum spre calificare. Eu cred că la Cluj va fi cu totul altceva, în favoarea noastră”, a declarat Mihai Stoichiță la Digi Sport.

„Dan Petrescu se gândește la tururile superioare”

„CFR Cluj își asigură calificarea. La Cluj le va fi mai greu armenilor. Diferența de valoare, ritmul de joc, momentul în care se află ei acum… Își fac și ei calcule când să ajungă la potențial maxim. Consideră primele două tururi mai accesibile. Probabil forma va fi atinsă în tururile superioare. Dan Petrescu știe că meciurile din primele tururi le poate câștiga mai ușor.

Nu putem spune că că nu am avut oportunitți de a înscrie. Judecând logic, eu cred că nu au nicio șansă în România. E bine că Dan se pregătește cu astfel de echipe. A fost o echipă, pe care din talent cred că am dominat-o, părea la discreția noastră”, a mai spus Mihai Stoichiță.

A doua mansă a primului tur preliminar din Liga Campionilor se va juca miercuri, 13 iulie, de la ora 21:30,.

Dacă va trece de Pyunik Erevan, CFR Cluj va juca împotriva învingătoarea din „dubla” Dudelange (Luxemburg) – KF Tirana (Albania).

0-0 nu este rezultatul corect, pentru ca noi am avut mai multe șanse,
Dan Petrescu, CFR ClujCiteste continuarea pe www.playsport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

„Am schimbat strategia, aducem jucători cu nume”

Urmatoarea stire

Bundestag-ul sprijină tranziţia Croaţiei la euro

Stiri pe aceeasi tema