Jorge va ajunge pe masa de operație! Artistul se resimte după accidentarea de la Survivor România. „Nu calc deloc în picior”Competiția Survivor România a avut un final abrupt pentru Jorge. La ultima intrare pe traseu, artistul a suferit o accidentare gravă ce l-a trimis acasă. Întors în țară, Jorge a consultat numeroși medici, iar verdictul final este că trebuie să ajungă pe masa de operație. Intervenția va avea loc la finalul lunii februarie, iar apoi va urma o perioadă grea de recuperare.

Deși își dorea să stea cel puțin câteva luni în Dominicană, aventura lui Jorge s-a sfârșit după doar o lună de competiție. Artistul a suferit o accidentare la picior, ce l-a forțat să abandoneze jocul și să plece acasă pentru a avea grijă de sănătatea sa. Așa că Jorge a ajuns de ceva timp în România, iar de atunci bate la ușile medicilor. Se pare că acesta a suferit o ruptură de menisc și trebuie să ajungă pe masa de operație.

Intervenția pe care Jorge trebuie să o facă nu este un neapărat complicată, însă artistul are câteva emoții. Partea cea mai grea va urma abia după operație, fiind nevoie de o recuperare lungă.

„Medicul, așa cum arată și cele trei RMN-uri pe care le-am făcut și în Dominicană, și aici în țară, mi-a spus că am doar o ruptură de menisc. Urmează să mă operez la finalul lui februarie.”, a declarat Jorge, potrivit ciao.ro.

(CITEȘTE ȘI: JORGE, DEZVĂLUIRI ULUITOARE! CE NU S-A VĂZUT LA TV, LA SURVIVOR ROMÂNIA 2023: ”ÎȘI FĂCEAU BISERICUȚE”)

Jorge, pe masa de operație

Nu mai este mult până când Jorge va ajunge pe masa de operație. Acesta va avea intervenția la finalul lunii februarie. După operație pentru artist va urma o perioadă grea. Timp de cinci săptămâni acesta nu va avea voie să calce în picior și va trebui să meargă în cârje.

După cele cinci săptămâni, Jorge va avea voie să înceapă să calce în picior, însă mai apoi va trebui să aibă răbdare. Timp de trei luni acesta se va recupera ușor, iar abia apoi va putea să își folosească, din nou, piciorul așa cum se cuvine.

„Urmează 5 săptămâni de recuperare, în care va trebui să nu calc deloc în picior și să merg doar cu cârje. Apoi, urmează o recuperare înceată timp de 3 luni. Sunt sigur că o să fac față operației. Este doar o operație de menisc, nu este ceva foarte grav. Bine că s-a întâmplat doar atât.”, a mai spus Jorge.

(VEZI ȘI: CÂȚI BANI A PRIMIT JORGE DE LA PRO TV, PENTRU CELE 4 SĂPTĂMÂNI LA SURVIVOR 2023. A PRIMIT DE 3 ORI MAI PUȚIN DECÂT VICA BLOCHINA)

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema