Jon Bon Jovi dezvăluie momentele întunecate din viaţa sa şi lupta lui împotriva depresiei


Jon Bon Jovi, unul dintre cei mai mari cântăreți rock din toate timpurile este recunoscut ca actor și compozitor.

Datorită timpului pe care l-a petrecut în calitate de solist, starul american a stat în spatele unora dintre cele mai mari cântece rock, precum „Livin’ on a Prayer”, „Always” și „It’s My Life”.

Deşi piesa lui devenită celebră ”It’s My Life” este un mesaj despre libertate, rebeliune şi spirit liber, Jon Bon Jovi spune că: „Viaţa lui este mai mult decât normală şi modestă. Nu există nicăieri în casa lui discuri de platină sau premii muzicale. Nicăieri în casa lui nu există indicii despre cariera lui de rcoker”.

Jon Bon Jovi a mai dezvăluit că ”nu permite convingerilor politice să strice relaţia din sânul formaţiei Bon Jovi” şi recunoaşte că s-a simţit extraordinar când a cântat ”Here Comes The Sun” la ceremonia de inaugurare a lui Joe Biden, 78 de ani. Întrebat dacă i-ar permite lui Donald Trump să folosească una dintre piesele lui în campania electorală, Jon Bon Jovi a subliniat că ”Nu! Sunt diametral opus fostului preşedinte. Nu am fost de acord cu el nici cu felul cum a reacţionat la criza COVID-19 şi nici cu cea legată de imigranţi”.

În pandemie, Bon Jovi a făcut teme cu copiii, a făcut donaţii la asociaţiile pentru săraci şi le-a făcut cadouri copiilor care nu aveau tablete sau telefoane să înveţe.

Cine este Jon Bon Jovi?

Jon Bon Jovi s-a născut la 2 martie 1962, în New Jersey, iar copilăria şi-a petrecut-o în Sayreville.

Din adolescenţă i-a admirat pe Bruce Springsteen şi Asbury Jukes, visând să ajungă un rock star. A început să cânte în cluburi de la 16 ani, apoi l-a întâlnit pe claviaturistul David Bryan şi cei doi au înfiinţat formaţia Atlantic City Expressway. În acelaşi timp, el cânta cu trupe ca The Rest, The Lechers şi John Bongiovi and the Wild Ones.

În 1980, a înregistrat primul single – „Runaway”, care a fost inclus de o staţie radio locală pe o compilaţie şi a început să fie promovat. A fost remarcat, dar Jon şi-a dat seama că doreşte mai mult. Astfel, l-a chemat pe David Bryan, cărora li s-au alăturat Alec John Such, Tico Torres şi chitaristul Richie Sambora. Au început să cânte împreună. La un spectacol din New York, în 1983, trupa a atras atenţia lui Derek Shulman, care i-a invitat să semneze un contract cu PolyGram. Tot el a schimbat numele trupei în Bon Jovi.

Albumul de debut al trupei a apărut în 1984, iar un an mai târziu a fost lansat materialul discografic „7800° Fahrenheit”, care a atras atenţia publicului. După ce trupa a cântat în deschiderea unor concerte susţinute de Scorpions, Kiss şi Judas Priest, Bon Jovi deja avea un mare număr de fani.

Al treilea album – „Slippery When Wet” a primit discul de aur şi discul de platină la numai şase săptămâni de la lansare. Cu single-urile „Livin’ on a Prayer” şi „Wanted Dead or Alive”,…

Citeste continuarea pe life.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema