Job-urile part-time au ajuns să fie mai bine plătite decât cele full timeSalariul mediu net pentru joburile cu jumătate de normă este de 3.000 de lei pe lună, la nivel naţional, această medie incluzând toate domeniile şi nivelurile de experienţă, potrivit datelor Salario, comparatorul salarial marca eJobs.ro.

Conform unui comunicat remis miercuri AGERPRES, împărţite pe domeniile care angajează cel mai mult part-time, mediile salariale arată astfel: 2.200 de lei net pentru retail, 2.000 pentru call-center, 2.100 de lei pentru servicii, 3.000 de lei pentru arte/entertainment, 2.100 pentru advertising/marketing/PR şi 2.500 de lei pentru transport/logistică.

Reprezentanţii platformei de recrutare susţin că din cele 370.000 de joburi postate anul trecut pe eJobs.ro 72.000 au fost part-time.

Pentru anul acesta, însă, angajatorii au în plan preponderent angajări full-time, în condiţiile în care doar 8,2% dintre respondenţii celui mai recent sondaj eJobs.ro spun că vor creşte numărul de joburi cu jumătate…

Citeste continuarea pe www.stiripesurse.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema