Jenant! Cum l-a umilit Gigi Becali pe Gică Hagi de-a lungul timpului. Acum, „Regele” a reușit să-i dea peste nasCu ajutorul viziunii și a eforturilor morale, respectiv financiare, Gică Hagi a reușit să-și ridice propriul club de fotbal de la zero. A cucerit deja două titlul în Liga I, cu resurse financiare mai puține față de CFR Cluj, FCSB sau CS Universitatea Craiova.

Titlul cucerit în 2023 de Farul lui Hagi a fost decis în penultima etapă, în confruntarea directă cu FCSB-ul lui Gigi Becali, care a primit „mat” de la „Rege”. Astfel, roata s-a întors, iar Hagi i-a răspuns într-o manieră profesionistă celui care l-a ironizat și jignit în repetate rânduri.

Iată cum a încercat de-a lungul timpului Gigi Becali să-l umilească pe Gică Hagi:

20 septembrie 2007, Hagi demisionează de la Steaua, actuala FCSB:

Gică Hagi: „Nu se poate să ți se ia mintea, personalitatea, demnitatea. Sper ca acest lucru să fie un exemplu, un moment de a ridica un mare semn de întrebare. Relația antrenor-conducător la Steaua trebuie reglată. Antrenorul, sper ca de-acum încolo, să aibă aceasta autoritate, să fie lăsat în pace. E atât de simplu… Nu mai puteam. Drumul se închisese. Îmi pare rău, dar mi s-a întins o cacealma. Eu cred că am puterea să i-o spun lui Gigi că nu face bine ce face. Nu numai că ia noțiunea de antrenor, dar nu se oprește aici. Distruge și jucătorii. Azi e bun, mâine îl dau afară, sau la Divizia C.

Din păcate, asta e. Cel mai ușor, antrenorul se duce acasă. În ultimii patru ani, Steaua a făcut performanță, dar nu are stabilitate. S-au schimbat antrenori. Steaua are posibilitate mare, dar numai dacă se va lucra profesional. Nu totul sunt banii. Sport nu se face numai pentru bani. Ești plătit în funcție de ce dai. Eu nu am luat niciun ban, și nici nu vreau niciun ban. Banii pe care trebuia să mi-i dea mie, să-i pună la centrul de copii și juniori. N-am nevoie de bani și nu-i vreau. E vorba doar de plăcerea de a lucra într-un loc unde am vrut să fac performanță. Sper ca din ce s-a întâmplat cu mine, și înaintea mea, să se termine odată. Pentru binele Stelei. Am trăit momente penibile. Să primești telefon de sus, pe bancă, să mi se spună cine intră… Eu am rămas mut. Una e să discutăm ca de la patron la antrenor, alta e să ți se impună și dacă nu faci să fii dat afară. De ce mai stăm la antrenamente, dacă totul e pus de altcineva?

Venirea mea la Steaua a fost benefică. Eram un om cu popularitate, iubit de suporteri. Criza a început când am fost aproape să intrăm în Champions League. Făceam performanță și devenea greu să fiu dat afară. Înainte de meciul cu Slavia, eu i-am spus că trebuie să facem niște schimbări, să dăm opțiuni și celorlalți jucători, dar patronul a prezentat altfel situația. Am pierdut, și e vina mea, dar dacă am fi câștigat, ar fi fost meritul altcuiva”.

„Becaliadă” de jigniri. Gigi Becali l-a tratat pe Gică Hagi cu dispreț, sfidând până și morala creștină

Cum l-a jignit Gigi Becali pe…

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema